Novembrī iznāks otrā "Baltic Chefs" pavārgrāmata ar Baltijas valstu pavāru receptēm

Rīga, 30.okt., LETA. Projekta "Baltic Chefs" komanda novembrī prezentēs otro pavārgrāmatu ar Baltijas valstu pavāru receptēm, aģentūrai LETA pavēstīja projekta pārstāvji.

Jaunajā "Baltic Chefs" pavārgrāmatā ar receptēm dalīsies zināmākie konditori, maizes cepēji un picu meistari no Baltijas restorāniem. Kopumā pavārgrāmatā būs apkopotas vairāk nekā 120 receptes.

Jaunā "Baltic Chefs" pavārgrāmata tuvākajās dienās būs pieejama iepriekš pasūtīšanai vietnē "balticchefs.com". Savukārt Baltijas valstu grāmatnīcās tā būs pieejama novembrī. Grāmata iznāks angļu valodā.

Grāmatas izdevējs ir SIA "Apus".

Pirmā pavārgrāmata, kurā apkopotas 180 receptes no 90 pazīstamiem Lietuvas, Latvijas un Igaunijas šefpavāriem,  tika izdota 2021.gadā.

"Apus" pērn strādāja ar 210 319 eiro apgrozījumu un 8285 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmums reģistrēts 2015.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Sergejs Baranovs.