
Ja pagājušā gada augustā atvērta tipa vietās mēs bijām sasnieguši 80% pirms Covid-19 apgrozījuma, tad tagadējais regulējums, kas iekštelpas ļauj apmeklēt tikai ar sertifikātiem, nav ļāvis sasniegt pat 50% apgrozījumu. Ir vesela virkne vietu, kur tie ir tikai 10%. Es domāju, ka līdzīgi ir ļoti daudzās ēdināšanas vietās. Protams, ilgtermiņā tā strādāt mēs īsti nevaram, jo nav jau saprotams, kādi lēmumi tiks pieņemti, ko atļaus, ko neatļaus. Citi saka par uzņēmējdarbības pārorganizēšanos, bet, piemēram, mūsu gadījumā tas ir diezgan smieklīgi. Kā lai pārorganizējam skolu vai bērnudārzu ēdināšanu. Atbalsts no valsts puses bija apsveicams, tas bija pamatīgs un palīdzēja arī nozarei izdzīvot.