"Baltic Agro Machinery" sadarbībā ar finanšu partneriem sāks piedāvāt finansēšanas pakalpojumus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā

Rīga, 1.febr., LETA. Lauksaimniecības tehnikas tirgotāja SIA "Baltic Agro Machinery" no trešdienas sadarbībā ar SIA "Swedbank līzings" un SIA "Citadele Leasing" sāks piedāvāt finansēšanas pakalpojumus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Baltic Agro Machinery" valdes priekšsēdētāja Antra Spickus norāda, ka kopā ar ilggadējiem finanšu sadarbības partneriem - "Swedbank līzings" un "Citadele Leasing", radīts risinājums, lai klienti varētu saņemt finanšu risinājumu tehnikas iegādei pēc iespējas ērtākā un ātrākā veidā.

"Baltic Agro Machinery" pārstāv pazīstamus specializētās tehnikas ražotājus. Sadarbības mērķis ir piedāvāt elastīgus risinājumus, kas ir individuāli pielāgoti un atbilst "Baltic Agro Machinery" klientu vajadzībām.

"Baltic Agro Machinery" ietilpst "Danish Agro" grupā un vairāk nekā 20 gadus nodarbojas lauksaimniecības, celtniecības un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību un pēcpārdošanas servisu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

"Baltic Agro Machinery" apgrozījums 2021.gadā bija 68,018 miljoni eiro, kas ir par 25,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 69,5% - līdz 4,78 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānija 2020.gada aprīlī mainīja nosaukumu no "Konekesko Latvija" uz "Baltic Agro Machinery".

"Baltic Agro Machinery" reģistrēta 1999.gadā, un tās pamatkapitāls ir 6,609 miljoni eiro. Kompānijas īpašniece ir Dānijas "DA Agravis Machinery Holding".