Tapetes – 2023. gada jaunumi

tapetes.jpg

Vasara ir labs laiks, lai plānotu un organizētu remontdarbus mājā, dzīvoklī vai vasarnīcā. Ja esat gājuši šim procesam cauri, tad zināsiet teikt, ka remontdarbi ir laikietilpīgs darbs, kurā ir jāiegulda daudz dažādu resursu, lai gala rezultāts jūs apmierinātu un iepriecinātu. Lielākoties cilvēki daudz laika patērē, lai izvēlētos telpai piemērotas tapetes. Ir lietderīgi zināt, kādas ir jaunākās tendences ne tikai mēbeļu izvēles jomā, bet arī tapešu jomā.

Kam pievērst uzmanību, izvēloties tapetes

Atgriežoties 2022. gadā, jāsaka, ka tapešu trendā bija krāsainas un spilgtas vinila tapetes, kas telpā rada jaudīgu atmosfēru. 2023. gads iezīmējas ar greznām un pat mākslinieciska rakstura tapetēm. Siena ir tā vieta telpā, kur var izpausties radoši un ienest telpā tieši tādu atmosfēru, kādu esat iztēlojušies savā viesistabā, guļamistabā vai kādā citā mājas telpā. Ir pieejamas tapetes, kas var aizstāt pat gleznas un lielformāta māklsas darbus. Izvēloties šādas tepetes, jums nebūs jādomā par gleznām vai kanvām.

Ir patīkami un arī praktiski telpā izvietot dažāda izmēra telpaugus, bet 2023. gadā topā ir tapetes ar botānikas, ziedu un lapu motīviem. Ja iegādāsieties tapetes ar botānikas motīviem, tas neizslēdz to, ka telpā varat izvietot arī dažādus augus, kas radīs vieglu un tajā pašā laikā nedaudz mežonīgu atmosfēru. Lapu un ziedu motīvu tapetes varat izvēlēties jebkurai telpai, protams, saskaņojot arī mēbeles un dizaina elementus. 

Ja botānisko rakstu tapetes jūs tomēr neuzrunā, tad varat izvēlēties tapetes baltos un maigos toņos ar liegām līnijām, kas var ienest romantisku noskaņu jebkurā telpā, bet jo īpaši guļamistabā un atpūtas telpā vai zonā. Nebaidieties eksperimentēt un izvēlēties tapetes, kādas jūsu dzīvojamajā telpā nekad nav bijušas, jo tas var atnest patiešām negaidītu un patīkamu pārsteigumu. Protams, vienmēr ir iespēja iegūt viedokli, redzējumu vai konsultāciju no interjera dizainera skatu punkta, ja vēlaties, lai viss telpā būtu uz "tip top".

Drosmīgi cilvēki varētu izvēlēties damaskas raksta tapetes, kas ir pieejamas ļoti dažādu toņu nokrāsās. Šīs tapetes ir nedaudz antīka rakstura un noteikti jāizvēlas tad, ja esiet gatavi šāda stila interjeru ieviest visā telpā. Antīka rakstura tapetes kopā ar pretēja rakstura mēbelēm nebūs laba izvēle. Drīzāk var radīt haosu telpā, kurā uzturaties. 

Vēlamies akcentēt, ka šobrīd tirgū tiek piedāvātas arī ūdensizturīgas tapetes, ko var izlīmēt vannasistabā. Tapetes vannasistabā ir piemērota izvēle, ja nevēlaties visu šo telpu izflīzēt. Gluži kā vannasistabas, ir arī virtuves tapetes, par kurām vairāk varat uzzināt šeit. Pirms iegādāties tapetes, ir svarīgi apsvērt dažādus piedāvājumus, lai atrastu to, kas jums šķiet vispiemērotākais. 

Tapešu līmēšana ir paveicama pašu spēkiem, arī tad, ja nekad iepriekš tas vēl nav darīts. Par tapešu līmēšanas soļiem un ieteikumiem varat iegū informāciju e-veikala 220.lv informatīvajā bloga rakstā: https://220.lv/lv/g/tapesu-limesana.

 

Netērējiet dārgo laiku, meklējot tapetes klātienes veikalos, ja to var izdarīt attālināti un īsā laika posmā paspēt aplūkot ļoti dažādus tapešu variantus. E-veikalā 220.lv var atrast rakstā minētās tapetes un vēl citas iespējas, ko izvēlēties savas mājas, dzīvokļa vai vasarnīcas remontam. Interneta veikals 220.lv zināms ar savu plašo preču klāstu, ātro piegādi un patīkamo attieksmi pret katru savu pircēju. Atrodiet laiku vasarā gan atpūtai, gan sava mājokļa uzlabošanai.