Kā ekonomēt uz elektrības izmaksām? Izbūvējot saules elektrostaciju!

solar-panel.jpg

Lai pasargātu sevi no neparedzētām elektroenerģijas cenu svārstībām, ir jāmeklē alternatīvi enerģijas avoti, un tos var atrast mums visapkārt – saules gaismā! “Energiapartner” ir uzņēmums, kas piedāvā gatavus risinājumus saules paneļu uzstādīšanai, izstrādājot individuālu piedāvājumu atbilstoši klienta vajadzībām un iespējām. “Energiapartner” sniedz pilnu pakalpojumu klāstu saules paneļu uzstādīšanas jomā – mēs augstu vērtējam klientu laiku, tāpēc uzņemamies projekta īstenošanu no sākuma līdz beigām, palīdzot noformēt arī visus dokumentus. 

Kāpēc izvēlēties saules paneļus?

Saules paneļi ir videi draudzīgs, vienkāršs un uzticams veids, kā pašiem ražot un rentabli izmantot elektrību. Turklāt tie paaugstinās īpašuma vērtību. Ieguldījumu saules paneļos, nešaubīgi, var uzskatīt par drošu, jo katram paneļu un stiprinājumu elementam tiek piešķirta vairāku gadu garantija. Tas ir ilgtermiņa ieguldījums nākotnē!

Kāpēc izvēlēties tieši “Energiapartner”?

Uzņēmuma “Energiapartner” kodolu veido atjaunojamās enerģijas nozares eksperti ar ilggadēju pieredzi, kuri pabeiguši starptautiska līmeņa apmācību un kuriem neviens izaicinājums nav par grūtu.

Uzņēmums piedāvā atjaunojamās enerģijas risinājumus ar nākotnes tehnoloģijām gan uzņēmumiem, gan privātpersonām – saules enerģija, elektromobiļu uzlādes stacijas, enerģijas uzkrāšanas sistēmas. Sadarbojoties ar pasaules vadošajiem ražotājiem, klientiem tiek piedāvāti kvalitatīvi un inovatīvi produkti – “Energiapartner” ir tiešie izplatītāji tādiem ražotājiem kā HUAWEI, Sunballast, Corab un citiem globāliem uzņēmējiem un piedāvā saviem klientiem draudzīgas cenas.

Kā notiks mūsu sadarbība?

Sākam ar bezmaksas konsultāciju un individuālu piedāvājumu atbilstoši klienta vajadzībām un iespējām. Mēs konsultējam par pieejamo atbalstu, palīdzam sagatavot dokumentāciju un veikt saskaņošanu ar attiecīgo pašvaldību, ja nepieciešams.

Nākamais solis ir līguma slēgšana un saules elektrostacijas būvniecība, iepriekš vienojoties par uzstādīšanas laiku.

“Energiapartner” piedāvā savu palīdzību arī turpmākas saules elektrostacijas lietošanas laikā. Saules paneļiem nepieciešama minimāla aprūpe, bet nepieciešamības gadījumā mēs palīdzēsim pārbaudīt sistēmu un uzturēt to kārtībā. 

Pie mums ir pieejams atbalsts saules enerģijai! 

“Energiapartner” konsultē un palīdz ar visa veida pieejamā līdzfinansējuma saņemšanu. Ja jūsu uzņēmums plāno investēt energoefektivitātē, zaļās ēkās, autoparkā vai citos risinājumos, kas veicinās uzņēmuma pāreju uz zema oglekļa ekonomiku, mēs piemeklēsim atbilstošāko finansēšanas risinājumu un palīdzēsim sakārtot dokumentāciju atbalsta saņemšanai! 

 

Droši sazinieties ar mums, lai spertu pirmos nozīmīgos soļus uz tīras enerģijas izmantošanu un zaļo kursu! 

Par uzņēmumu un īstenotajiem projektiem vairāk var uzzināt vietnē energiapartner.lv. Ar mums var sazināties, zvanot pa tālruni +371 25646767 vai rakstot e-vēstuli uz info@energiapartner.lv.