"Sixt Leasing" nodrošinās 100 automašīnas interneta veikalam "Barbora"

Rīga, 1.dec., LETA. Pilna servisa auto līzings "Sixt Leasing" sāk sadarbību ar pārtikas un sadzīves preču interneta veikalu "Barbora", nodrošinot kopskaitā 100 jaunas "Renault Master" kravas automašīnas, aģentūru LETA informēja "Sixt Leasing" pārstāvji.

Uzņēmuma pārstāvji pauž, ka "Sixt Leasing" stratēģiskais fokuss tiek vērsts uz komerctransporta tirgus attīstīšanu, kopskaitā piektdaļu kopējā autoparka veido vieglais komerctransports. Nākotnē vēl lielāks fokuss, tiks vērsts uz darījumiem arī īstermiņa nomas komerctransportam, lai nodrošinātu aizvietošanas un papildus auto dažādos segmentos, atkarībā no vajadzības un darba specifikas - kurjerpastam, pārtikas preču piegādei, celtniecībai un citām nozarēm.

"Barbora.lv Latvija" vadītāja Sanita Bērziņa norāda, ka neatņemama uzņēmuma sastāvdaļa ir sarkanie uzņēmuma piegādes auto, kuri ik dienas, veic simtiem piegāžu uz klientu mājām.

"Īpaši aprīkotie auto ar diviem temperatūras režīmiem un elektriski darbināmām saldētavām, palīdzēs strādāt dabai draudzīgāk. Iegādātie auto ir nopietns pieteikums jaunu apjomu sasniegšanā un tirgus daļas palielināšanā," pauž Bērziņa.

Ar zīmolu "Sixt Leasing" strādā SIA "Transporent", kas reģistrēta 2005.gadā un kuras pamatkapitāls ir 142 240 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2020.gadā bija 17,773 miljoni eiro, kas ir par 6,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga par 5% līdz 1,038 miljoniem eiro. "Transporent" ir pieci īpašnieki - 45% daļu pieder Maratam Blatem, pa 22,5% daļu pieder Harijam Briedim un Ivetai Briedei, bet pa 5% pieder Arnim Jaudzemam un Vitai Štelmaherei.