Iedzīvotājiem liela interese par VCA mobilo vakcinācijas punktu

Rīga, 29.okt., LETA. Iedzīvotāju interese par "Veselības centru apvienības" (VCA) mobilo vakcinācijas pret Covid-19 punktu ir visai liela, aģentūrai LETA atzina VCA pārstāve Līga Ribkinska.

Šonedēļ VCA mikroautobuss apbraukā Bauskas apkaimi, kur kopš pirmdienas mobilajā vakcinācijas punktā vakcinēti teju 600 iedzīvotāju, un tiek prognozēts, ka nedēļas beigās viņu skaits pārsniegs 600.

Ribkinska pauda atzinību vietējām vietvarām, kuras aktīvi interesējušās par VCA izbraukuma iespējām un par to informējušas arī vietējos iedzīvotājus.

Mikroautobuss savu darbu sāka pagājušajā nedēļā, rīkojot izbraukuma vakcināciju uz zivju apstrādes uzņēmumu "Karavela", kur vakcinēti aptuveni 60 darbinieki, kā arī atsevišķās dienās piedāvāja vakcinēšanās iespēju Rīgas iedzīvotājiem. Tādējādi kopumā, pēc Ribkinskas teiktā, VCA mobilajā vakcinācijas punktā varētu būt vakcinēti aptuveni 700 iedzīvotāju.

Jau vēstīts, ka pieteikties mobilās vakcinācijas pakalpojumiem var, rakstot uz e-pastu epoliklinika@vca.lv.

VCA ir viena no veselības uzņēmumu grupas "Repharm" kompānijām, kas apvieno vairāk nekā desmit ambulatorās medicīnas iestādes. Kā liecina "Firmas.lv" dati, VCA neto apgrozījums 2020.gadā bija 34,66 miljoni eiro, kas ir par 10% nekā pirms gada, bet peļņa pieauga par 54,7% un sasniedza 4,16 miljonus eiro.