"Izdevniecība "iŽurnāli"" izstrādājusi audiožurnālu "iAudio"

Rīga, 8.sept., LETA. "Izdevniecība iŽurnāli" izstrādājusi jaunu žurnāla formātu - audiožurnālu "iAudio", aģentūru LETA informēja izdevniecības mārketinga speciāliste Anete Veinberga.

Pirms gandrīz 12 gadiem "Izdevniecība "iŽurnāli"" lasītājiem sāka piedāvāt interneta žurnāla abonēšanas pakalpojumu, taču šobrīd izdevniecība piedāvā saturu patērēt arī audio formātā. Kā skaidroja Veinberga, risinājums tapis, lai atvieglotu abonentu ikdienu - tā vietā, lai saturu lasītu, laika taupības nolūkā aktuālo informāciju audiožurnālā varēs noklausīties, braucot automašīnā, atpūšoties pludmalē vai sportojot. 

Lai informācija būtu iespējami viegli uztverama, tekstu ierunājuši profesionāli diktori. Tāpat audiožurnāls ir pieejams no dažādām tehnoloģiskajām ierīcēm.

"iAudio" tiek apkopoti uzņēmumiem aktuāli un skaidrojumi par nodokļu, grāmatvedības, darba tiesību, komerctiesību, kā arī vadības jautājumiem.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Izdevniecība iŽurnāli" pērn strādāja ar 635 941 eiro apgrozījumu, kas ir par 5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga par 18,2% un bija 182 596 eiro.

Izdevniecība reģistrēta 2009.gada martā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Kompānijas 79,96% kapitāls pieder Kristīnei Dzelstiņai, 10,02% - Mārai Dzelstiņai un 10,02% Kristam Dzelstiņam.