Ilggadējā "Latvijas loto" valdes priekšsēdētāja Kubli nolēmusi izbeigt darba gaitas uzņēmumā

Rīga, 28.jūl., LETA. Ilggadējā konkurss uz izložu rīkotāja VAS "Latvijas loto" valdes priekšsēdētāja Maija Kubli nolēmusi noslēgt darba gaitas uzņēmumā, aģentūrai LETA atzina "Latvijas loto" sabiedrisko attiecību un mārketinga komunikācijas projektu vadītāja Elīna Asare.

Viņa sacīja, ka "Latvijas loto" padomes izsludinātais atklātais konkurss uz kompānijas valdes locekļa amatu saistīts ar to, ka pēc 25 darba gadiem Kubli nolēmusi noslēgt darba gaitas "Latvijas loto", aizvedot uzņēmumu līdz lielas kapitālsabiedrības statusam.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, Kubli "Latvijas loto" vada kopš 1996.gada jūnija.

Bez Kubli "Latvijas loto" valdē ir arī valdes locekļi Jānis Pone un Edgars Lediņš.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka izsludināts konkurss uz "Latvijas loto" valdes locekļa amatu, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Mēneša atlīdzība "Latvijas loto" valdes loceklim paredzēta 6463 eiro apmērā.

Konkursam pretendenti var pieteikties līdz 25.augustam.

Ziņots arī, ka "Latvijas loto" pērn strādāja ar 57,1 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 18,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa palielinājās par 53,3% un bija 11,183 miljoni eiro.

"Latvijas loto" reģistrēta 1992.gada jūlijā, un tās pamatkapitāls ir 1,4 miljoni eiro. "Latvijas loto" pilnībā pieder valstij, un tai vienīgajai ir tiesības rīkot valsts mēroga izlozes un loterijas.