Mēbeļu furnitūras uzņēmuma "Attēls R" apgrozījums pērn pieauga par 1,2%

Rīga, 15.jūl., LETA. Mēbeļu furnitūras uzņēmuma "Attēls R" apgrozījums pagājušajā gadā bija 12,373 miljoni eiro, kas ir par 1,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās 2,6 reizes - līdz 458 054 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā minēts, ka uzņēmumam izdevies realizēt plānotos uzdevumus, tostarp ieviest paredzētos tehnoloģiskos risinājumus.

"Attēls R" pandēmijas ietekmes mazināšanai pārsvarā fokusējies uz klientu pasūtījumu un apkalpošanas iespēju paplašināšanu e-komercijā.

Kompānijas vadība norāda, ka uzņēmums nākotnē plāno palielināt preču un pakalpojumu sortimentu, nodrošināt ražošanas un pārdošanas procesus pievienotās vērtības palielināšanai, kā arī veicināt eksportu. Tāpat plānots investēt pētniecībā jaunu produktu un tehnoloģiju izstrādei un ieviešanai, kā arī inovāciju attīstības pasākumiem.

2019.gadā "Attēls R" strādāja ar 12,221 miljona eiro apgrozījumu un 177 862 eiro peļņu.

"Attēls R" ir viens no lielākajiem mēbeļu materiālu piegādātājiem Latvijā, kā arī attīstījis mēbeļu detaļu ražošanas servisu. Komercreģistrā "Attēls R" iegrāmatota 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,615 miljoni eiro. Kompānijas īpašnieki ir Kaspars Apsītis (36%), Elita Strautmane (36%), Irina Rubcova (17%) un Aldis Strautmanis (11%).