"Rimi" ieviesis e-veikala piegādes iespēju Jelgavā un tās blakusteritorijās

Rīga, 12.jūl., LETA. Mazumtirgotājs SIA "Rimi Latvia" atvēris jaunu e-veikala piegādes maršrutu Jelgavā un tās blakusteritorijās, tādējādi paplašinot zonu, kurā piegādes tiek izpildītas pasūtīšanas dienā, aģentūrai LETA pavēstīja "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

Tādējādi pusotru gadu pēc e-veikala atklāšanas "Rimi" piegādes pieejamas Rīgā, Jūrmalā, Jelgavā, Ķekavā, Ogrē, Saulkrastos, Zvejniekciemā un teritorijā starp šīm pilsētām.

Šleiers norādīja, ka "Rimi" piegāžu komplektēšanu nodrošina seši pilnībā aprīkoti veikali, kuros produktus iespējams uzglabāt tiem atbilstošās temperatūrās. Piecos no šiem veikaliem ierīkots arī "Rimi Drive".

Līdz ar piegādes areāla paplašināšanu vairāk nekā trīs reižu palielinājies arī autoparks, kas papildināts ar specializēti aprīkotu transportu.

Uzņēmumā arī informēja, ka "Rimi" e-veikalā ik dienas veikto pirkumu apjoms kopš tā atklāšanas 2019.gada rudenī ir desmitkāršojies.

Jau vēstīts, ka "Rimi Latvia" pagājušajā gadā strādāja ar 946,508 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,2% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 8,3% un bija 30,409 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Rimi Latvia" reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".