papildināta - "Printful Latvia" reģistrējis jaunu uzņēmumu - "Printful Bits"

(Pievienota 5. un 6.rindkopa.)

Rīga, 1.jūl., LETA. AS "Draugiem Group" ietilpstošais drukas produktu ražotājs AS "Printful Latvia" šonedēļ reģistrējis jaunu uzņēmumu - SIA "Printful Bits", liecina "Firmas.lv" informācija.

Jaundibinātās kompānijas pamatkapitāls ir 2800 eiro, un tās vienīgais īpašnieks ir "Printful Latvia". Vienlaikus kompānijas patiesie labuma guvēji ir Agris Tamanis, Lauris Liberts un Inga Liberte.

Uzņēmuma juridiskā adrese ir Ojāra Vācieša iela 6B, bet vienīgais valdes loceklis ir "Printful" līdzdibinātājs un izpilddirektors Dāvis Siksnāns.

Kompānija reģistrēta trešdien, 30.jūnijā, bet lēmums par "Printful Bits" dibināšanu pieņemts 25.maijā.

Siksnāns pagājušā gada novembrī sociālajā tīklā "Facebook" bija norādījis, ka pirms vairākiem gadiem "Printful" sākās kā daļa no "Draugiem Group" ideju inkubatora "Idea Bits". "Kopš tā laika esam apdrukājuši vairāk kā 23 miljonus produktu un pie mums strādā vairāk kā 1400 kolēģu Latvijā, Spānijā, ASV, Meksikā un jau dažus mēnešus arī Kanādā," rakstīja Siksnāns.

Viņš informēja, ka uzņēmums šo modeli nolēmis atkārtot, tādēļ tiks sākts veidot "Prinful Bits", kur tiks testētas jaunas biznesa idejas. ""Printful Bits" ir unikāla iespēja strādāt pie jaunu biznesa ideju dzimšanas zema riska apstākļos kā "Printful" darbiniekam un būt nozīmīgai daļai no tā izveides," norādīja Siksnāns.

Jau vēstīts, ka "Printful Latvia" pagājušajā gadā strādāja ar 47,243 miljonu eiro apgrozījumu, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu ir pieaugums vairāk nekā divas reizes, bet kompānijas peļņa pieauga par 73,5%, sasniedzot 13,982 miljonus eiro.

"Printful" ir apdrukas un šūšanas ārpakalpojumu uzņēmums, kas izgatavo un piegādā pasūtījumus internetveikalu vārdā. "Printful Latvia" reģistrēta 2017.gada februārī, un tās pamatkapitāls ir 350 000 eiro. Kompānijas patiesie labuma guvēji ir Liberts, Liberte un Tamanis.