Sporta aizsargekipējuma ražotājs "Blind Save" ieguldījis 30 000 eiro jaunas produktu līnijas izstrādē

Rīga, 17.jūn., LETA. Sporta aizsargekipējuma ražotājs un eksportētājs SIA "Blind Save" ieguldījis apmēram 30 000 eiro jaunas futbolistiem paredzētas produkta līnijās izstrādē, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmumā.

Kompānijā norādīja, ka līdzīgi kā citiem "Blindsave" produktiem arī futbola aizsargekipējuma ražošanā kompānija izmanto Latvijā radīto tehnoloģiju BAT, kas dod iespēju produktam pieņemt ķermeņa formu. Uzņēmums ir izstrādājis kāju sargus futbolistiem un specializētu aizsargekipējuma līniju vārtsargiem.

"Ņemot vērā to, ka futbols ir viens no retajiem komandas sporta veidiem, ar kuru ir atļauts nodarboties pandēmijas laikā, tā ir bijusi tikai papildus motivācija, kāpēc esam uzsākuši ražot specializētu aizsargekipējumu futbolistiem un pārorientējušies uz šo sporta veidu,"  pauda "Blind Save" dibinātājs Andis Blinds.

"Blind Save" ir Latvijas uzņēmums, kas izstrādā un ražo aizsargekipējumu sportistiem. Visi produkti tiek ražoti Latvijā, taču 90% saražotās produkcijas uzņēmums eksportē.

2020.gadā "Blind Save" strādāja ar 1,017 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 49,3% un bija 292 144 eiro.

Kompānija "Blind Save" reģistrēta 2012.gada februārī, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Blinds.