Pabeigta britu skolas "King's College" celtniecība Babītē

Rīga, 1.apr., LETA. Uzņēmums SIA "BMS Tehnoloģija" pabeidzis starptautiskās skolas "King’s College Latvia" otrā posma celtniecību, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji

Kopējās investīcijas šajā projektā sasniedza vairāk nekā 20 miljonus eiro. Skola Babītē ir paplašināta no 3400 līdz 7600 kvadrātmetriem. Paredzēts, ka skola varēs uzņemt 580 skolēnus.

Pēc celtniecības pabeigšanas skolas rīcībā ir pieejamas laboratorijas, mūzikas zāles, datorklases, papildu bibliotēkas telpa un mācību centrs. Sporta komplekss tika papildināts ar multifunkcionālu sporta laukumu, futbola laukumu, diviem iekštelpu peldbaseiniem - mācību baseinu pašiem mazākajiem un lielo 25 metrus garo baseinu.

"King's College Latvia" skola tika atvērta 2017.gadā. Tā ir daļa no "Inspired Group", kurai pieder 70 skolas visā pasaulē. Bērni šeit mācās pēc Lielbritānijas izglītības modeļa - plaša mācību programma, liels uzsvars tiek likts uz praktiskām zināšanām, daudz fizisko aktivitāšu un aktīvo studentu atbalstu. Skolā bērni iegūst izglītību latviešu un angļu valodā.

Uzņēmums SIA "BMS Tehnoloģija" dibināts 2000.gadā un specializējas augsto tehnoloģiju projektos un būvniecībā, šie projekti tiek īstenoti valsts, pašvaldību un komerciālo klientu vajadzībām. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Andrejs Blažko.

2018.gadā "BMS Tehnoloģija" strādāja ar 16,003 miljonu eiro apgrozījumu un guva 2,246 miljonu eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma finanšu dati par 2019.gadu un 2020.gadu nav pieejami.