Dzemdību namam izraudzīsies vēl vienu valdes locekli

Rīga, 30.marts, LETA. Rīgas pašvaldība ir izsludinājusi konkursu uz pašvaldībai piederošā SIA "Rīgas Dzemdību nams" valdes locekļa amatu.

Konkursā tiks izraudzīts valdes loceklis, kas atbildēs par projektu, kvalitātes un administratīvi tehniskās vadības jomām.

Kopš 2017.gada marta Dzemdību nama valdē strādā tās pašreizējā vadītāja Santa Markova, bet pirms pāris nedēļām valdē iecelts arī Ronalds Žarinovs.

No kandidātiem tiek sagaidīta akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, valodu zināšanas, vismaz triju gadu darba pieredze pēdējo desmit gadu laikā veselības aprūpes jomā valdes locekļa vai līdzvērtīgā vadošā amatā organizācijā, kurā nodarbināti vairāk nekā 50 darbinieki, vai vismaz triju gadu darba pieredze pēdējo desmit gadu laikā valdes locekļa vai līdzvērtīgā vadošā amatā, kuram pakļauti vismaz 10 darbinieki, un kas nodrošina kompetences un zināšanas, kuras nepieciešamas, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā.

Tāpat no kandidātiem tiek sagaidīta nevainojama reputācija, stratēģiskais redzējums, spēja plānot un organizēt, spēja vadīt komandu u.tml.

Kandidātiem vēlamas zināšanas par valsts finansēto veselības aprūpi, par Dzemdību nama darbības jomu - stacionāro un ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu un sociālā darba pakalpojumu sniegšana, kā arī par korporatīvo pārvaldību, uzņēmumu vadību un publisko personu kapitālsabiedrību darbību.

Par priekšrocību tiks uzskatīta akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība finanšu, ekonomikas, uzņēmējdarbības vadības, kvalitātes vadības vai tiesību zinātnes jomā vai maģistra/doktora grādu kādā no minētajām jomām, kā arī pieredzes ilgums.

Valdes locekļa bruto mēnešalga ir noteikta 3938 eiro.

Pieteikumi tiek gaidīti līdz 20.aprīlim.

Kā liecina "firmas.lv" informācija, 2019.gadā Dzemdību nams strādājis ar 11 miljonu eiro apgrozījumu un 0,6 miljonu eiro peļņu, bet par pērno gadu finanšu dati vēl nav pieejami.