Šeflera uzņēmums restorāna izveidē kompleksā "Z-Towers" plāno ieguldīt vairāk nekā miljonu eiro

Rīga, 19.febr., LETA. Šā gada vasaras otrajā pusē daudzfunkcionālajā kompleksā "Z-Towers" iecerēts atvērt augstākās klases restorānu "Tauro", kura izveidē Krievijas izcelsmes uzņēmējam Jurijam Šefleram piederošs uzņēmums plāno ieguldīt vairāk nekā vienu miljonu eiro, aģentūrai LETA pavēstīja "Z-Towers" attīstītāja AS "Towers Construction Management" valdes locekle Svetlana Cimmere.

Viņa atklāja, ka nomnieks SIA "Meierovica 35" noslēdzis līgumu ar būvkompāniju SIA "Merks" par restorāna telpu būvniecības sākšanu "Z-Towers" telpās, lai vasaras otrajā pusē tās varētu atvērt apmeklētājiem.

Pēc Cimmeres teiktā, restorānā plānots nodarbināt aptuveni 40 darbiniekus, kuru aktīva meklēšana tiks sākta pēc kāda laika. Vienlaikus jau patlaban zināms, ka "Tauro" šefpavārs būs Raimonds Mickus.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, ""Meierovica 35" reģistrēts 2006.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 11,253 miljoni eiro. Uzņēmums pieder Krievijas izcelsmes miljardierim Jurijam Šefleram, kurš ir starptautiskā dzērienu ražošanas un izplatīšanas koncerna "Amber Beverage Group" īpašnieks un AS "Latvijas balzams" patiesais labuma guvējs.

Šeflers ir arī "Z-Towers" kompleksa projekta attīstītāja AS "Towers Construction Management" patiesais labuma guvējs.

"Z-Towers" kompleksa kopējā platība ir ap 90 000 kvadrātmetru - tajā paredzēti dzīvokļi un biroju platības, savukārt ēkas pirmajos piecos stāvos, kas savieno abus torņus, ieplānoti restorāni, telpas konferenču zālēm, kafejnīcas, tirdzniecības platības. Paredzēts arī fitnesa centrs un 25 metru baseins ar relaksācijas un SPA zonu.