"LNK Industries" sācis pusdienu piegādi Latvijas Infektoloģijas centra mediķiem

Rīga, 3.febr., LETA. Sadarbībā ar "LNK Labdarības fondu" uzņēmums AS "LNK Industries" sākot ar šo nedēļu un līdz 21.februārim nodrošinās pusdienu piegādi Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Latvijas Infektoloģijas centrs" (LIC) darbiniekiem, aģentūru LETA informēja LIC pārstāvji

Kopumā ir paredzēts piegādāt vairāk kā 2500 pusdienu maltīšu komplektu, tādejādi nodrošinot ar pusdienām vairāk nekā 150 LIC darbinieku.

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Latvijas Infektoloģijas centra" sadarbība ar "LNK Labdarības fondu" par pusdienu piegādi LIC mediķiem jau tika realizēta pagājušā gada pavasarī.

Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca ir lielākā ārstniecības iestāde valstī. Šeit nonāk vissmagāk cietušie cilvēki no visas Latvijas. Katru gadu Rīgas Austrumu slimnīcas stacionāros ārstējas aptuveni 70 000 pacientu, dienas stacionārā vairāk nekā 20 000 pacientu, bet ambulatori veselības aprūpes pakalpojumus šeit saņem turpat 760 000 pacientu.

"LNK Labdarības fonds" dibināts 2010.gadā un sniedz atbalstu bērniem, pieaugušajiem ar smagām veselības problēmām, maznodrošinātām personām, kā arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un pensionārus, kas strādājuši būvniecības sfērā. Fonds atbalsta sporta, izglītības, kultūras, reliģiskās kopienas, mazākumtautību un dzīvnieku aizsardzības biedrības.

"LNK Industries" reģistrēta 2005.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1 372 411 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas patiesais labuma guvējs ir Vadims Milovs.

2019.gadā "LNK Industries" apgrozījums bija 89,739 miljoni eiro, bet peļņa - 6,983 miljoni eiro.