SIA "Autodaļas 24" – LED griestu lampas, LED lustras

led_lustras_led_griestu_lampas_sia_autodalas_24

LED griestu lampas

led_griestu_lampas

Kādēļ cilvēki Latvijā un citur pasaulē arvien biežāk izvēlas LED griestu lampas, nevis parastās? Pirmkārt, tās ir teju nesalīdzināmi energoefektīvākas. Kvēlspuldzes ir lielisks piemērs ļoti sliktai energoefektivitātei. 95% no izmantotās enerģijas tiek iztērēts siltumam, bet tikai 5% – apgaismojumam. Izmantojot LED lampas, 95% no patērētās enerģijas aiziet apgaismojumam. LED apgaismošanas tehnoloģija energoefektivitātes ziņā ir absolūti pārāka. Piemēram, halogēna kvēlspuldze izmanto 30 vatus enerģijas un izstaro 500 lūmenus. Tipiskai LED spuldzei ir nepieciešami apmēram 5 vati, lai izstarotu tos pašus 500 lūmenus. Ar LED griestu lampas uzstādīšanu Jūs ietaupīsiet vismaz 80% elektroenerģijas un nodrošināsiet tādu pašu gaismas spilgtumu un kvalitāti. 

Otrkārt, LED griestu lampas neprasīs tik ierasto spuldžu maiņu, jo LED tehnoloģijas lampas var darboties 50 reizes ilgāk par parastu kvēlspuldzi. Treškārt, modernā LED tehnoloģija ļauj izgatavot ļoti funkcionālus, kompaktus un mūsdienu estētikai atbilstošus spīdekļus dažādās formās.

Veikals ledlietas.lv piedāvā dažādas LED griestu lampas un lustras ar vairākiem spožuma režīmiem. LED lustrām komplektā līdzi nāk pults, kas ļauj regulēt to gaismas toni un gaismas intensitāti. LED griestu lampu ieslēgšanai un izslēgšanai var izmantot arī tradicionālo slēdzi, kas atrodas pie sienas.

Lasiet vairāk: www.ledlietas.lv

LED lustras

led_lustras

Cilvēki visā pasaulē aizvien biežāk saviem mājokļiem izvēlas tieši LED lustras. LED tehnoloģijām ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar tradicionālajām kvēlspuldžu lustrām.

LED lampas kalpos pat sešas reizes ilgāk nekā vislabākās kvēlspuldzes. Tas nozīmē, ka spuldzes jāmaina krietni retāk, tādējādi LED lustras ir dabai draudzīgākas. Atšķirībā no halogēna spuldzēm, LED lustras nesatur nekādas toksiskas vai ķīmiskas vielas. Tā kā LED diodes ir miniatūras, tās ir iespējams integrēt gandrīz jebkādas formas gaismekļa dizainos, tāpēc atrast savai gaumei atbilstošu LED lustru nebūs grūti.  

Svarīgi pieminēt, ka LED lustras ir neticami izturīgas pret triecieniem un vibrāciju. Ne velti cilvēki nebaidās LED gaismekļus likt vietās (uz balkoniem, dārzos), kur tie pakļauti visiem iespējamajiem laikapstākļiem. Veikals ledlietas.lv piedāvā spožas un ekonomiskas LED lustras, kas iederēsies jebkura stila interjerā. 

Lasiet vairāk: www.ledlietas.lv