Daugavpils teātris par 22 900 eiro iegādājies video projektoru

Rīga, 22.janv., LETA. Daugavpils teātris par 22 980 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) iegādājies video projektoru, ko teātrim piegādās SIA "SensusLab", liecina Iepirkuma uzraudzības biroja informācija.

Piedāvājumu izvēles kritērijs bija saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, kas noteikts, ņemot vērā tikai cenu. Par saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu tika atzīts piedāvājums ar zemāko cenu, ņemot vērā, ka ir detalizēta tehniskā specifikācija un citiem kritērijiem nav bijusi būtiska nozīme.

Tehniskajā specifikācijā atzīmēts, ka piegādātājam jānodrošina garantijas termiņš, kas nav mazāks par 36 mēnešiem projektoram, un ne mazāk kā 20 000 stundas gaismas avotam.

Piedāvājumu konkursam bija iesnieguši divi uzņēmumi. SIA "Audio AE" piedāvāja piegādāt teātrim video projektoru par 27 962 eiro bez PVN, savukārt SIA "SensusLab" - par 22 980 eiro bez PVN.

Kā liecina "Firmas.lv", SIA "SensusLab" valdes loceklis ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi ir Matīss Baltvilks. 2019.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 630 737 eiro, bet peļņa - 59 241. Uzņēmumā strādāja trīs cilvēki. Dati par pagājušo gadu pagaidām nav pieejami.