"Linstow Center Management" mainījis nosaukumu uz "Linstow Baltic"

Rīga, 18.janv., LETA. Janvārī tirdzniecības centru apsaimniekotājs "Linstow Center Management" mainījis nosaukumu uz "Linstow Baltic", aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Nosaukums tiek mainīts, iezīmējot jaunas uzņēmuma stratēģijas īstenošanu Baltijas valstīs.

Uzņēmuma prioritāte būs dažādu segmentu ilgtermiņa nekustamā īpašuma projektu attīstīšana, tostarp biroju ēkas, tirdzniecības centri, viesnīcas, autostāvvietas un citi.

"Baltijas valstīs esam sākuši ieviest mūsu kompānijas Norvēģijas biznesa stratēģijas modeli, kas paredz uzņēmējdarbības mērķu diversifikāciju. Šī stratēģija jau vairāk nekā 20 gadus sekmīgi tiek īstenota Norvēģijā, un esam pārliecināti par tās ilgtermiņa efektivitāti arī Latvijā un Igaunijā," atklāja "Linstow Baltic" valdes priekšsēdētājs Frode Gronvolds.

Plašāk par 2021.gada nozīmīgākajiem attīstības un investīciju projektiem paredzēts informēt šī gada pirmajā pusgadā.

Jau ziņots, ka viens no pirmajiem soļiem jaunās stratēģijas ieviešanā būs tirdzniecības centru "Alfa" un "Mols" apsaimniekošanas pakalpojuma nodošana uzņēmumam "Multi Latvia", sākot ar 2021.gada februāri.

"Linstow Center Management" 2019.gadā strādāja ar 4,611 miljonu eiro apgrozījumu un guva 231 532 eiro peļņu.

"Linstow Center Management" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,1 miljons eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Norvēģijas kompānija "Linstow". Uzņēmums apsaimnieko un attīsta Latvijas tirdzniecības centrus "Alfa", "Origo" un "Mols", kā arī lielāko tirdzniecības centru Igaunijā - "Ülemiste".

"Multi Latvia" 2019.gadā strādāja ar 2,127 miljonu eiro apgrozījumu un guva 536 339 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Nekustamā īpašuma pārvaldīšanas uzņēmums "Multi Latvia" dibināts 2016.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 20 000 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Nīderlandes kompānija "Multi Management B.V.", bet uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir ASV pilsonis Stīvens Allens Švarcmans.