Būvnieks "Igate" apņēmies mēnesi sagādāt pusdienas 35 Jelgavas slimnīcas mediķiem

Rīga, 14.janv., LETA. SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate"" apņēmusies mēnesi sagādāt pusdienas 35 Jelgavas slimnīcas mediķiem, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Lai sniegtu savu atbalstu ārstiem un citam medicīnas personālam, kas Covid-19 pandēmijas apstākļos strādā sarežģītos apstākļos un riskē ar veselību, "Igate" šonedēļ sāka siltu pusdienu piegādi Jelgavas slimnīcas Covid-19 pacientu aprūpes un neatliekamās palīdzības un uzņemšanas nodaļu ārstiem un darbiniekiem.

"Ir patīkami, ka mūs šajā sarežģītajā laikā neaizmirst un atbalsta. Slimnīcas personāls ir pateicīgs gan par iespēju darba vietā saņemt siltas bezmaksas pusdienas, gan par pašu atbalsta faktu, kas apliecina, ka mūsu darbs tiek novērtēts," atzina slimnīcas virsārste Solveiga Ābola.

Savukārt "Igates" izpilddirektors Gusts Kaļiņins informēja, ka šogad uzņēmumam aprit 30 gadu. "Ir skaidrs, ka lielas svinības nerīkosim, bet mēs vēlamies dalīties savā svētku sajūtā ar citiem cilvēkiem, tāpēc esam izlēmuši katru mēnesi paveikt kādu labu darbu un palīdzēt tiem, kas to ir visvairāk pelnījuši," skaidroja Kaļiņins.

Katru dienu "Igate" iegādājas un piegādā slimnīcas personālam 35 pusdienu porcijas. Uzņēmums ir apņēmies pusdienu piegādi nodrošināt vienu mēnesi.

"Igates" apgrozījums 2019.gadā bija 37,459 miljoni eiro, kas ir par 13% mazāks nekā 2018.gadā, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 14,6% un bija 2,497 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Dati par 2020.gadu vēl nav pieejami.