"Wolt" sācis pārtikas preču piegādes no "Rimi" veikaliem

Rīga, 30.dec., LETA. Ēdienu piegādes uzņēmums "Wolt" sācis sadarbību ar mazumtirdzniecības tīklu "Rimi Latvia" par pārtikas preču piegādes nodrošināšanu no veikaliem uz mājām un birojiem, aģentūru LETA informēja "Wolt" pārstāvji.

Tāpat "Wolt" pārstāvji minēja, ka līdz 7.februārim "Wolt" nodrošinās preču bezmaksas piegādes no visiem sadarbības veikaliem, lai veicinātu ārkārtējās situācijas ierobežojumu ievērošanu un mazāku iedzīvotāju masveida pulcēšanos lielveikalos.

Pārtikas preču piegādi "Wolt" platformā iespējams pasūtīt no vairāk nekā 70 tirdzniecības vietām, kā arī no vairāk nekā 550 restorāniem.

Pērn "Wolt Latvija" strādāja ar 1,62 miljonu eiro apgrozījumu un 77 165 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānija "Wolt Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Somijas "Wolt Enterprises".

Savukārt "Rimi Latvia" pērn strādāja ar 917,201 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 2,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 26,8% un bija 33,16 miljoni eiro. Kompānija reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".