SIA "EF Translate" – tulkojumi Rīgā, tulkojumu cenas, tulkošanas pakalpojumi

tulkojumi_riga_tulkojumu_cenas_tulkosanas_pakalpojumi_EF_translate_Riga

Tulkojumi Rīgā

tulkojumi_riga

Tulkojumi Rīgā, ko nodrošina kvalitatīvs tulkošanas birojs "DS Translate" ar vairāku gadu pieredzi gan rakstiskajos, gan mutiskajos tulkojumos, palīdzēs uzņēmuma attīstībai starptautiskā līmenī. Nereti valodas barjeras dēļ integrācija starptautiskajā tirgū ir ļoti sarežģīta, tāpēc tulkošanas birojs ir lielisks risinājums, ja nepieciešams, piemēram, mutisks tulkojums pārrunās vai konferencēs ar ārvalstu sadarbības partneriem. Arī profesionāls rakstisks dokumentu vai citu juridisku tekstu tulkojums ir nepieciešams biznesa vadībai un attīstībai starptautiskā mērogā. Tieši tāpēc ir svarīgi izmantot uzticama tulkošanas biroja pakalpojumus.

Tulkošanas pakalpojumu sniedzēja "DS Translate" darbības virziens ir profesionāli un ātri tulkojumi Rīgā. "DS Translate" ir uzticams partneris, kas garantē augstas kvalitātes rakstiskos un mutiskos tulkojumus vairāk nekā 20 valodās. Uzņēmums tulko gan lietišķos, gan arī neformālos tekstus un, ja nepieciešams, apliecina dokumenta īstumu (Apostille) un veic notariāli apstiprinātus tulkojumus.

Lasiet vairāk: www.dstranslate.lv

Tulkojumu cenas

tulkojumu_cenas

Bieži vien tulkojumu cenas ietekmē dažādi faktori, piemēram, nozares specifika, pasūtījuma izpildes termiņi, kā arī teksta sarežģītības pakāpe. Ātri un vienkārši rakstisko tulkojumu cenas palīdzēs uzzināt kvalitatīvs tulkošanas birojs "DS Translate". Uzņēmums piedāvā profesionālus tulkošanas pakalpojumus par pieņemamām cenām visās populārākajās valodās, piemēram, angļu, igauņu, lietuviešu, krievu, spāņu, somu, franču un citās valodās. Visi tulkojumi tiek veikti prasmīgi un kvalitatīvi, ievērojot pareizu valodas stilistiku, ko prasa attiecīgais tulkojamais dokuments.

Tulkošanas birojs "DS Translate" veic dažāda veida un sarežģītības juridiskos, notariālos, tehniskos, mutiskos un cita veida tulkošanas pakalpojumus. Tā kā katrs tulkošanas projekts atšķiras ar nozares specifiku un apjomu, tad arī tulkojumu cenas var atšķirties. Lai uzzinātu cenas vispārējas tematikas tekstu tulkojumiem par vienu standarta lappusi (300 vārdu) populārākajās valodās, apmeklējiet "DS Translate" mājaslapu.

Lasiet vairāk: www.dstranslate.lv

Tulkošanas pakalpojumi

tulkosanas_pakalpojumi

Tulkošanas pakalpojumi ir pieprasīts un veiksmīga biznesa darbībai nepieciešams pakalpojums. Tulkošanas birojs "DS Translate" sniedz plaša spektra tulkošanas pakalpojumus, nodrošinot savlaicīgus un kvalitatīvus tulkojumus. Uzņēmumā ir pieejami tādi tulkošanas pakalpojumi kā rakstiskie, steidzamie, notariāli apstiprinātie, mutiskie tulkojumi, kā arī dokumentu formatēšana, iztulkotā teksta rediģēšana – atbilstošajā nozarē lietoto terminu pārbaude un precizēšana. "DS Translate" nodrošina arī dokumentu īstuma apliecināšanu, mājaslapu satura tulkošanu, kā arī citus pakalpojumus. 

Viens no pieprasītākajiem uzņēmuma "DS Translate" pakalpojumiem ir steidzamie tulkošanas pakalpojumi, kad atkarībā no valodas un teksta apjoma tulkojums tiek veikts dienas vai pat dažu stundu laikā. Arī rakstiskie tulkojumi ir populārs pakalpojums – "DS Translate" profesionālo tulku komanda tulko jebkuras nozares dokumentus un citus tekstus klientam nepieciešamajā valodā: latviešu, krievu, angļu, vācu, franču, itāļu, spāņu, portugāļu, holandiešu, dāņu, lietuviešu, igauņu, ķīniešu, japāņu, zviedru, norvēģu, somu, ivritā un citās valodās.

Lasiet vairāk: www.dstranslate.lv