Noskaidroti "Rimi Latvia" šā gada labākie kasieri

Rīga, 17.nov., LETA. Mazumtirgotāja "Rimi Latvia" konkursā "Rimi kasieru čempionāts" noskaidroti šā gada 30 labākie kasieri, aģentūru LETA informēja kompānijas sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala.

Viņa norādīja, ka no 1. līdz 31.oktobrim ikvienam pircējam "Rimi" veikalos bija iespēja balsot par savu iemīļoto kasieri. Kopā saņemti vairāk nekā 72 000 balsojumu, kas ir par 3,2 reizēm mazāk nekā pērn.

Šogad par uzvarētājiem atzīti kasieri no veikaliem Rīgā, Siguldā, Liepājā, Rēzeknē, Ādažos, Bauskā, Talsos, Madonā un Ventspilī.

"Rimi Latvia" personāla vadītāja Gundega Kirilka uzsver, ka kasieru čempionātam šogad ir īpaša nozīme, jo Covid-19 apstākļos tieši kasieri ir tie, kuri ik dienas nonāk ciešā saskarsmē ar klientiem, pašaizliedzīgi veicot savu darbu un nodrošinot, lai iedzīvotāji var iegādāties preces.

Kā liecina informācija "Firmas.lv", "Rimi Latvia" pērn strādāja ar 917,201 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 2,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa samazinājās par 26,8% un bija 33,16 miljoni eiro. Kompānija reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".