Veikalu "Citro" līdzīpašnieka "Gabriēla" apgrozījums pērn pieauga par 2,5%

Rīga, 29.okt., LETA. Veikalu "Citro" un "Eldo" līdzīpašnieks SIA "Gabriēla" pagājušajā gadā strādāja ar 43,034 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 1,1% - līdz 2,771 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pērn Talsos, Kandavā un Brocēnos atvērts pa vienam jaunam veikalam "Eldo", savukārt Kuldīgā - divi, tāpat atvērts pārtikas, saimniecības preču un tabakas izstrādājumu veikals Pūrē. Visi jaunatvērtie veikali strādājuši sekmīgi un ar peļņu.

Kā galveno plānu 2020.gadā kompānijas vadība atzīmējusi vairāku jaunu veikalu atvēršanu, tostarp Saldū un Dundagā.

Jau ziņots, ka "Gabriēla" un AS "Diāna" un SIA "Lekon", kas iepriekš veidoja daļu no mazumtirdzniecības tīkla "top!" veikalu ķēdes, 2019.gadā apvienojās "Latvian Retail Management". Uzņēmumu apvienība pašlaik pārstāv "Citro" un "Eldo" zīmolu veikalu tīklus.

Kā liecina informācija "Firmas.lv", 2018.gadā "Gabriēla" strādāja ar 41,975 miljonu eiro apgrozījumu un 2,74 miljonu eiro peļņu.

Kompānija reģistrēta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 35 571 eiro. Uzņēmums pieder Aldim Anzenavam, kurš ir arī patiesais labuma guvējs.