"Jēkabpils siltums" nodrošinājis siltumapgādi lielākajai daļai klientu

Rīga, 16.okt., LETA. SIA "Jēkabpils siltums" šonedēļ nodrošinājis siltumapgādi lielākajai daļai klientu, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Iestājoties vēsam un drēgnam laikam, kā arī ņemot vērā ēku pilnvaroto personu vai apsaimniekotāja SIA "JK namu pārvalde" iesniegumus, uzņēmums "Jēkabpils siltums" jau pirms dažām nedēļām sāka jauno apkures sezonu. Pašlaik siltums nodrošināts gan "JK namu pārvaldes" apsaimniekošanā esošajām daudzdzīvokļu ēkām, gan arī iestādēm un citiem juridiskajiem klientiem.

Pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs siltumapgāde tika sākta aptuveni pirms divām nedēļām, nedaudz vēlāk - arī pilsētas vispārizglītojošajās skolās, kā arī Žilinska Mūzikas skolā un Mākslas skolā. Šīs nedēļas sākumā apkure tika pieslēgta arī Jēkabpils 3.vidusskolas ēkai, kā arī pārējām ēkām, kurām siltumapgāde tiek nodrošināta no Ķieģeļu ielas katlumājas.

Šonedēļ vēl turpinājās siltumapgādes pieslēgšana atsevišķiem objektiem, ar kuriem uzņēmumam ir tiešie līgumi par pakalpojuma nodrošināšanu.

"Firmas.lv" dati liecina, ka pašvaldības uzņēmuma "Jēkabpils siltums" apgrozījums 2019.gadā bija 3,15 miljoni eiro, kas ir par 9% mazāk nekā 2018.gadā, bet zaudējumi sasnieguši 64 955 eiro.