"Vīna studijas" apgrozījums pērn samazinājās par 18%

Rīga, 10.jūl., LETA. SIA "Vīna studija" pagājušajā gadā strādāja ar 1,945 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 2,4 reizes - līdz 35 390 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka peļņa pērn sasniegta pateicoties vairākiem faktoriem, tostarp pateicoties klientu lojalitātes programmai, jaunu sadarbības partneru piesaistei, kā arī izmaksu optimizācijai.

2020.gadā "Vīna studija" plāno nostiprināt vietu tirgū. Tāpat šogad iecerēts aktīvi strādāt pie klientu lojalitātes programmām, personāla izglītošanas, darba organizācijas uzlabošanas un jaunu sadarbības partneru piesaistes.

Tajā pašā laikā "Vīna studijas" vadības ziņojumā atzīts - tā kā kompānija tirgo vīnu veikalos un bāros, kā arī nodrošina vīna skolu, uzņēmuma apgrozījums ārkārtējā situācijā būtiski samazinājās. Ņemot vērā attiecīgās izmaiņas, kompānijā veikta izmaksu optimizācija.

Vienlaikus "Vīna studijas" vadības ziņojumā prognozēts, ka uzņēmums spēs pārvarēt krīzes situāciju, jo ir optimizēts štata sastāvs, kā arī alkoholiskos dzērienus sākts tirgot attālināti.

2018.gadā "Vīna studija" strādāja ar 2,376 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās 7,2 reizes un bija 14 874 eiro.

"Vīna studija" ir reģistrēta 2007.gadā, un tās pamatkapitāls ir 14 224 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir "Piazza Italiana", bet patiesais labuma guvējs ir Krievijas pilsonis Jevgēņijs Ivanovs.