Gaļas pārstrādātāja "Marno" apgrozījums pērn pieauga par 13,1%

Rīga, 1.jūl., LETA. Gaļas pārstrādes uzņēmums "Marno" pagājušajā gadā strādāja ar 4,362 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga četras reizes - līdz 38 903 eiro peļņai, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pērn "Marno" turpināja ražot un realizēt gaļas produktus tās klientiem Latvijā un citās Eiropas valstīs, kā arī sāka darbu pie jauniem projektiem, kas varētu nest papildus ienākumus un sekmēt apgrozījumu nākotnē.

Komentējot Covid-19 līdzšinējo ietekmi uz "Marno" darbību, kompānijas vadība norādīja, ka jaunais kronavīruss pagaidām uzņēmuma darbību nav ietekmējis.

2018.gadā "Marno" strādāja ar 3,858 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,7% vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija guva 9542 eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Kompānija "Marno" ir reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 231 786 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Sergejs Izotovs. "Marno" pamatdarbība ir gaļas produktu pārstrāde un realizācija.