Apģērbu tirgotāja "Peek & Cloppenburg" apgrozījums pērn pieauga par 4,8%

Rīga, 3.apr., LETA. Apģērbu tirgotājs "Peek & Cloppenburg" pagājušajā gadā strādāja ar 8,643 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 24,4% un bija 820 438 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka apgrozījuma pieaugums skaidrojams ar vairāku jaunu zīmolu ieviešanu, mārketinga aktivitātēm un uzlabotu klienta apkalpošanas kvalitāti. Pateicoties uzlabojumiem, tirgotājs piesaistīja jaunus klientus.

Savukārt peļņas samazinājumu "Peek & Cloppenburg" vadība skaidro ar vadības pakalpojumu, mārketinga, personāla, nomas un būvniecības izmaksu pieaugumu.

Arī turpmāk "Peek & Cloppenburg" plāno saglabāt līdzšinējo komerstratēģiju un turpināt paplašināt tirgu.

"Peek & Cloppenburg" 2018.gadā strādāja ar 8,246 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 13,7% un bija 1,085 miljoni eiro.

Kompānija "Peek & Cloppenburg" reģistrēta 2007.gada maijā, un tās pamatkapitāls ir 3,5 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "Peek & Cloppenburg Holding".