"Storent" izveidojis bezkontakta būvtehnikas nomas platformu

Rīga, 1.apr., LETA. Būvtehnikas nomas uzņēmums SIA "Storent" izveidojis celtniecības tehnikas tiešsaistes nomas platformu, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Tiešsaistes tehnikas nomas platformā bezkontakta veidā var veikt pilnu nomas procesa ciklu - attālināti reģistrēties un noslēgt līgumu, noformēt tehnikas pasūtīšanu un atgriešanu, veikt apmaksu un dokumentu parakstīšanu ar "Smart-ID". Tādējādi turpmāk vairāk nebūs nepieciešams doties uz nomas punktu vai zvanīt "Storent" darbiniekiem, jo klienti paši varēs pārvaldīt pilnu tehnikas nomas procesu attālināti.

"Ieviestās novitātes ir atbildīgs lēmums, kas sekmēs mūsu klientu mobilitāti," uzsvēra "Storent" dibinātāji Andris Bisnieks un Andris Pavlovs.

"Storent" 2018.gadā strādāja ar apgrozījumu 20,704 miljonu eiro apmērā, kas ir par 44,5% vairāk nekā 2017.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 32,2% un bija 2,084 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma finanšu dati par 2019.gadu vēl nav publicēti.

"Storent" ir būvtehnikas nomas uzņēmums, kas darbojas Baltijas reģionā, Zviedrijā, Somijā un Krievijā. 2008.gadā "Storent" dibināja Bisnieks un Pavlovs, bet kopš 2014.gada lielākais "Storent" akcionārs ir "Franklin Templeton Investments" grupas investīciju uzņēmums "Darby Private Equity". 

"Storent" pamatkapitāls, pēc ""Firmas.lv" informācijas, ir 6 811 133 eiro, bet uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir AS "Storent Investments".