Notiks "Putnu fabrika "Ķekava"" akcionāru sapulce

Rīga, 19.marts, LETA.  Putnu gaļas ražotājai "Putnu fabrika "Ķekava"" šodien notiks kārtējā akcionāru sapulce, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sapulce notiks plkst. 11, "Putnu fabrikas "Ķekava" administratīvajā ēkā, Ķekavas novadā, Ķekavas pagastā.

Tajā plānots apstiprināt kompānijas aizvadītā finanšu gada pārskatu, atbilstoši Latvijas normatīvo aktu prasībām, kā arī lemt par aizvadītā darbības gada peļņas sadali.

Kompānijas Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Maija Avota aģentūrai LETA apstiprināja sapulces norisi, norādot, ka kompānija būs parūpējusies par maksimāli drošu un atbilstošu vidi šā brīža ārkārtas situācijai, sagaidot sapulces dalībniekus.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Putnu fabrika "Ķekava"" apgrozījums finanšu gadā no 2017.gada 1.jūlija līdz 2018.gada 30.jūnijam bija 69,313 miljoni eiro, savukārt uzņēmuma peļņa - 2,107 miljoni eiro.

"Putnu fabrikas "Ķekava"" pamatkapitāls ir 18 928 084 eiro. "Putnu fabrikas "Ķekava" akciju kontrolpakete pieder Lietuvas holdingam "Linas Agro Group", kurā ietilpst arī "Lielzeltiņi", "Brioleks", "Cerova" un "PFK Trader".