"Circle K" investējis divus miljonus eiro jaunā degvielas uzpildes stacijā Šķirotavā

Rīga, 26.febr., LETA. Degvielas mazumtirgotājs "Circle K" atklās jaunu degvielas uzpildes staciju "Krustpils", Jāņavārtu ielā 21, Šķirotavā, kuras būvniecībā investēti divi miljoni eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Ieva Stūre.

Šī ir jau 85. "Circle K" degvielas uzpildes stacija Latvijā. Stacija darbojas kopš 21.februāra, bet tās svinīgā atklāšana notiks 28.februārī. 

Degvielas uzpildes stacijā "Krustpils" labiekārtota 9000 kvadrātmetrus plaša teritorija. Stacijas atrašanās vieta, tajā pieejamie pakalpojumi un iespaidīgā platība paredz, ka jaunā degvielas uzpildes stacija būs īpaši piemērota arī kravas automobiļu vadītājiem.  

""Circle K" tīkls turpina attīstīties un stacijas kļūst vēl pieejamākas dažādos autovadītājiem nozīmīgos ceļu posmos. Degvielas uzpildes stacijas "Krustpils" izvēlētā atrašanās vieta ir stratēģiski svarīga, jo Krustpils iela kalpo gan par Maskavas ielas alternatīvu, gan par ceļu, pa kuru izbraukt uz jauno E22 šoseju. Stacija "Krustpils" ir īpaši ērta kravas automašīnu šoferiem - tajā ierīkotas divas kravas automašīnu uzpildes saliņas ar ātrgaitas degvielas uzpildes iekārtām, ar "AdBlue", un papildus trešā saliņa ar satelīta uzpildes iekārtu," informēja "Circle K Latvia" Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs. 

Degvielas uzpildes stacijā "Krustpils" ir pieejamas četras degvielas uzpildes iekārtas vieglajiem transportlīdzekļiem un trīs kravas automašīnu uzpildes saliņas. Stacijā ierīkota arī vieglo automašīnu automātiskā automazgātava un ir pieejams "AdBlue" šķīdums kravas automašīnu šoferiem. 

Stacijā atradīsies arī 235 kvadrātmetru liels jaunā koncepta veikals ar atpūtas zonu un paplašinātu ēdienu piedāvājumu. 

Degvielas mazumtirgotāja "Circle K Latvia" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2018.gada 1.maija līdz 2019.gada 30.aprīlim, bija 425,01 miljons eiro, kas ir par 9,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 9,9% un bija 19,225 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums "Circle K Latvia" reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatdarbības veids ir degvielas un preču mazumtirdzniecība degvielas uzpildes stacijās, degvielas uzpildes staciju projektēšana, celtniecība un ekspluatācija, kā arī naftas produktu vairumtirdzniecība.

"Circle K Latvia" pieder Norvēģijā reģistrētam uzņēmumam "Circle K", kas savukārt pieder Kanādas uzņēmumam "Alimentation Couche-Tard Inc.".