"Pica Lulū" pārvaldītājs investējis 40 000 eiro jaunas lietotnes un "picu pogas" izveidē

Rīga, 18.okt., LETA. Picērijas "Pica Lulū" pārvaldītājs un franšīzes turētājs "Later LTD" investējis 40 000 eiro jaunas mobilās lietotnes un "picu pogas" izveidē, aģentūrai LETA pastāstīja kompānijas direktore Maija Zariņa. 

Viņa sacīja, ka jaunā "Pica Lulū" mobilā lietotne un "picu poga" būs pieejamas šogad novembra beigās vai decembra sākumā. 

Zariņa skaidroja, ka mobilā lietotne un "picu poga" būs saistītas. Plānots, ka jaunais risinājums paātrinās klienta pasūtījuma procesu - klients ar pāris "picu pogas" klikšķiem varēs veikt pasūtījumu, ko saņems 49 minūšu laikā uz norādīto adresi.

Viņa piebilda, ka "picu pogu" varēs iegādāties "Pica Lulū" mājaslapā par 15 eiro, veicot pirmo pirkumu. Paredzēts, ka "picu pogā" saglabāsies veiktais pasūtījums. "Ja klientam patika iepriekš veiktais pasūtījums, ar pāris klikšķiem "picu pogā" saņems to pašu pasūtījumu, ko veica iepriekš," sacīja Zariņa.

Lai izvairītos no situācijas, kad "picu poga" tiek netīšām nospiesta, pasūtījums būs jāapstiprina viedtālrunī, proti, ja pasūtījums viedtālrunī netiks apstiprināts, pasūtījums netiks piegādāts. 

2018.gadā "Later LTD" strādāja ar 6,967 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 28,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 12,8% un bija 379 219 eiro, liecina "Firmas.lv" dati. 

Kompānijas "Later LTD" reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 157 620 eiro. Kompānija pieder Elmāram Ronaldam Tannim (50%), Pēterim Intam Ruģelim (40%) un Kasparam Sūniņam (10%).