"Forevers" apgrozījums pērn pieaudzis par 7,4%

Rīga, 1.aug., LETA. Gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers" pagājušajā gadā strādāja ar 37,535 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa pieauga 2,8 reizes - līdz 2,887 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka "Forevers" darbība pagājušajā gadā bija veiksmīga. Uzņēmuma ražotnē, ievērojot Eiropas Savienības ražošanas standartus, katru dienu saražotas un iepakotas vairāk nekā 55 tonnas gaļas produkcijas.

Tāpat "Forevers" vadība informē, ka tiek strādāts pie kompānijas stratēģijas nākamajiem 15 gadiem.

Uzņēmuma vadība min, ka "Forevers" biznesa stūrakmeņi arī turpmāk būs ražotne, mazumtirdzniecība un loģistika, kur tiks ieguldīta uzņēmuma peļņa un noritēs darbs pie inovatīviem risinājumiem. Tāpat kompānija plāno uzlabot un pilnveidot loģistikas servisu un mazumtirdzniecības veikalu tīklu gan kvalitatīvi, gan kvantitatīvi.

Tāpat iecerēts turpināt darbu pie "Forevers" ražotnes mehanizācijas un automatizācijas, ražošanas izmaksu samazināšanas un rentabilitātes paaugstināšanas. Plānots veikt arī ieguldījumus darbinieku apmācībās un uzņēmuma cilvēkresursu stratēģijas attīstībā.

Pēc vadības ziņojumā teiktā, 2019.gadā "Forevers" plāno ieguldīt līdz vienam miljonam eiro ražotnes un iekārtu modernizēšanā. Uzņēmuma galvenais investīciju projekta īstenošanas mērķis būs palielināt ražošanas efektivitāti un jaudu, kā arī nodrošināt augstāku tā ražotās produkcijas kvalitāti.

2017.gadā "Forevers" strādāja ar 34,953 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 32% - līdz 1,019 miljoniem eiro.

Kompānija "Forevers" reģistrēta 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 6,305 miljoni eiro. "Forevers" ražo desas, cīsiņus, kūpinājumus, kā arī svaigas gaļas produkciju. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Andrejs Ždans.