Tūrisma operatora "Tez Tour" apgrozījums pērn pieauga par 19,2%

Rīga, 30.jūl., LETA. Tūrisma operators "Tez Tour" pērn strādāja ar 30,915 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 19,2% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga par 70,2% un bija 885 812 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā sacīts, ka pērn "Tez Tour" turpināja attīstīt esošo tūrisma piedāvājumu. Pieauga ekskursiju tūru programmu skaits tādos virzienos kā, piemēram, uz Grieķiju, Itāliju un Turcijas piekrasti. Vienlaikus aizvadītajā gadā tika papildināts viesnīcu portfelis.

Kā norādīts vadības ziņojumā, pērn tūrisma operators atklāja čarterlidojumu atpūtas programmas uz Sicīliju un Kripru.

Pērn "Tez Tour" čarterlidojumu programmas veiktas sadarbībā ar aviokompānijām "airBaltic", "Smartlynx" un "TurkishAirlines", kā arī citiem Eiropas aviopārvadātājiem.

Aizvadītajā gadā "Tez Tour" attīstīja un pilnveidoja ziemas programmu. Tika aptverti jauni kūrortu reģioni, piedāvājumā iekļautas jaunas viesnīcas, organizēti papildu lidojumi uz Zalcburgu Austrijā gada nogalē, svētku periodā, kas ļāva palielināt tūrisma produktu pārdošanas apjomus.

Kā teikts vadības ziņojumā, "Tez Tour" arī turpmāk plāno attīstīt kalnu slēpošanas tūres Eiropā ziemas sezonā, vienlaikus saglabājot tradicionālos pludmales atpūtas un izzinošā tūrisma ceļojumu piedāvājumus uz Ēģipti un Tenerifes salu, Spānija.

Nākotnē "Tez Tour" vadība plāno klientiem piedāvāt iespēju izmantot tiešsaistes rezervēšanas sistēmu, piedāvās tūristiem rezervēšanai vairāk nekā 500 viesnīcas un vairākas ekskursiju programmas, kā arī lidojumu programmas sadarbībā ar aviokompānijām. Tāpat tūrisma operators plāno palielināt tūrisma plūsmu ne tikai no Latvijas, bet arī uz Latviju visa gada gaitā nevis sezonāli.

Jau ziņots, ka 2017.gadā "Tez Tour" strādāja ar 25,941 miljona eiro apgrozījumu, kas bija par 38,4% vairāk nekā 2016.gadā, bet peļņa pieauga par 68,1% un bija 520 444 eiro.

Kompānija reģistrēta 2002.gada martā, un tās pamatkapitāls ir 2828 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Spānijā reģistrētā kompānija "Germesinvest SL".