Minerālūdens "Zaķumuiža" ražotāja apgrozījums pērn pieauga par 13,8%

Rīga, 12.jūl., LETA. Kompānija "Markol", kas ražo dabīgo minerālūdeni "Zaķumuiža", pagājušajā gadā strādāja ar 2,534 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saglabājās apmēram iepriekšējā gada līmenī un bija 58 604 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadība ziņojumā teikts, ka kompānijas finansiālās darbības rādītāji salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu nav būtiski mainījušies, kas liecina par uzņēmuma stabilitāti.

Kompānija pērn strādāja pie tās izvirzīto mērķu īstenošanas, sasniegt maksimālu rezultātu, kā arī īpašu vērību pievērsa administratīvo izmaksu efektivitātes paaugstināšanai un materiālo resursu mobilizēšanai, kā arī savstarpējai sadarbībai ar klientiem.

"Markol" lielākie klienti 2018.gadā bija "Rimi Latvija", "Maxima", "Baltic Logistic Solution". Kompānijas galvenie piegādātāji aizvadītajā gadā bija "Viki Plast S.A.", "Data Print Ltd" un citi.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2017.gadā "Markol" strādāja ar 2,227 miljonu eiro apgrozījumu un 58 459 eiro peļņu.

Uzņēmums ir reģistrēts 1994.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 149 408 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rauls Renemanis.