"Olainfarm" piederošās medicīnas iestādes "Olainmed" rekonstrukcijā ieguldīti 500 000 eiro

Rīga, 11.jūl., LETA. Zāļu ražotājam "Olainfarm" piederošā medicīnas iestāde "Olainmed" savā rekonstrukcijā investējusi vairāk nekā 500 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma izpilddirektore Darja Cvetkova.

Viņa norādīja, ka rekonstrukcijas rezultātā tika paplašinātas un modernizētas pacientu pieņemšanas telpas, pielāgojot tās mūsdienīgas pacientu veselības aprūpes standartam. Un, tā kā medicīnas iestāde atrodas blakus Olaines dabas parkam, "OlainMed" arhitektoniskais risinājums tika pielāgots apkārtējai videi.

Kā skaidroja Cvetkova, rekonstrukcijas rezultātā medicīnas iestāde var piedāvāt plašāku izmeklējumu un pakalpojumu klāstu Pierīgas reģiona iedzīvotājiem, īpašu uzmanību veltot Olaines novada cilvēkiem. Poliklīnikas pirmajā stāvā pacientiem pieejama jauna stomatoloģijas nodaļa, kurā ir ne tikai zobu ārstēšanas, protezēšanas pakalpojumi, bet arī zobu higiēna gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Savukārt otrajā stāvā, paplašinātajā rehabilitācijas un fizikālās medicīnas nodaļā, turpmāk piedāvās rehabilitācijas un veselības atjaunošanas pakalpojumus visām pacientu grupām, tostarp sirds slimniekiem, cilvēkiem ar lieko svaru un pēc traumām, viegliem insultiem un kustību traucējumiem, gan individuāli, gan nelielās grupās.

Turpinot realizēt uz pacientu vērstu pieeju, uzņēmums nodrošinājis arī elektronisku rindas sadalītāju, kas ļauj ātrāk un efektīvāk apkalpot pacientus.

Pēc rekonstrukcijas darbiem tika palielināts arī ārstu skaits, lai varētu paplašināt pakalpojumu klāstu un piesaistīt jaunus speciālistus.

Pēc rekonstrukcijas uzņēmums savas durvis vērs, rīt, 12.jūlijā, plkst.12.

Kā ziņots, "Olainfarm" 2017.gada 21.jūlijā reģistrēta kā SIA "Olaines veselības centrs" vienīgā īpašniece, iegādājoties veselības centru Olaines pašvaldības rīkotajā izsolē. No šī gada janvāra veselības centra nosaukums tika mainīts uz "Olainmed".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Olainmed" apgrozījums pērn bija 675 289 eiro, kas ir par 26% vairāk nekā 2017.gadā, bet tā zaudējumi - 26 996 eiro.