Alkoholisko dzērienu importētāja "Eirovīns" apgrozījums pērn pieauga par 10,5%

Rīga, 8.jūl., LETA. Vīnu un citu alkoholisko dzērienu importētājs "Eirovīns" pagājušajā gadā strādāja ar 7,043 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 93% - līdz 159 553 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka kompānija aizvadītajā gadā turpināja attīstību, aktīvi meklēja jaunus piegādātājus, kā arī veica visus nepieciešamos ieguldījumus pamatlīdzekļu atjaunošanā, ieguldījumus preču virzīšanā tirgū un personāla attīstībā.

Kompānijas peļņa pērn bija lielāka nekā gadu iepriekš, pateicoties apgrozījuma pieaugumam, kā arī uzņēmuma vadības efektīvai darbībai un darbinieku profesionalitātes pieaugumam.

"Eirovīns" nākotnes pamata mērķis un uzdevums ir komercdarbības efektivitātes palielināšana.

Kompānija nākotnē lielāku uzmanību plāno veltīt pārdošanas apmēra palielināšanai, "Eirovīns" publiskā tēla nostiprināšanai un attīstībai, tālākai sadarbības attīstīšanai ar kompānijas piegādātājiem, lai paplašinātu un uzlabotu preču sortimenta klāstu. Tāpat "Eirovīns" plāno pievērst uzmanību personāla profesionalitātes līmeņa attīstībai un paaugstināšanai.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Eirovīns" 2017.gadā strādāja ar 6,374 miljonu eiro apgrozījumu un 82 640 eiro peļņu.

Kompānija reģistrēta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 21 300 eiro. Uzņēmums pieder divām Latvijas privātpersonām - Innai Budo (99%) un Oļegam Budo (1%). "Eirovīna" darbības pamatvirziens ir alkoholisko dzērienu imports un tā realizācija Latvijā.