SIA "Indutek LV" – krāsošanas iekārtas, smilšu strūklas iekārtas, pulvera krāsošanas iekārtas

krasosanas_iekartas_smilsu_struklas_iekartas_pulvera_krasosanas_iekartas_indutek_lv_sia

Krāsošanas iekārtas

krasosanas_iekartas_indutek_lv_sia

Krāsošanas iekārtas ir viens no svarīgākajiem elementiem kvalitatīvu krāsošanas darbu veikšanai. Veicot industriālo krāsošanu, ir svarīgi, ka krāsa pildīs ne tikai estētisko funkciju, bet arī aizsargās virsmu pret apkārtējās vides ietekmi. Krāsošanas iekārtas ļauj darbus veikt ātri un kvalitatīvi. Ar tām iespējams ērti veikt krāsošanu grūti aizsniedzamās vietās un efektīvi noklāt lielus virsmu laukumus.

Pirms krāsas uzklāšanas virsma ir atbilstoši jāsagatavo – jāveic tās tīrīšana un gruntēšana. Krāsas slāņa noturību garantēs ne tikai labi sagatavota virsma, kvalitatīva krāsa, bet arī veids, kādā krāsas slānis tiek uzklāts. Šeit izšķirošas ir labas krāsošanas iekārtas. Profesionāla iekārta nodrošinās, ka krāsas slānis tiek uzklāts vienmērīgi, vajadzīgajā biezumā un veidos labu saķeri. Krāsošanas iekārtas, kuras veic krāsas klāšanu bezgaisa tehnikā, ļauj arī ievērojami ietaupīt krāsu.

SIA "Indutek LV" piedāvā augstas kvalitātes profesionālās krāsošanas iekārtas augstvērtīgu krāsošanas darbu veikšanai. Uzņēmuma preču klāstā ir elektriskās, pneimatiskās un pulvera krāsošanas iekārtas no pārbaudītiem un uzticamiem ražotājiem. Tās būs lielisks palīgs dažādu industriālu krāsošanas darbu veikšanai.

Lasiet vairāk: www.indutek.lv

Smilšu strūklas iekārtas

smilsu_struklas_iekartas_indutek_lv_sia

Viens no efektīvākajiem abrazīvajiem virsmas tīrīšanas veidiem ir strūklošana. Smilšu strūklas iekārtas ir starp populārākajām šī virsmu apstrādes veida ierīcēm. Tās ir neaizstājams palīgs dažādu būvju, industriālu konstrukciju, daudzveidīgu transportlīdzekļu, to detaļu un citu objektu abrazīvai apstrādei. Smilšu strūklas iekārtas tiek izmantotas, lai noņemtu vecās krāsas slāni, notīrītu uzkrājušos netīrumus, rūsu un citus uzslāņojumus. Ar smilšu strūklu apstrādātas virsmas tiek kvalitatīvi sagatavotas jauna krāsas slāņa uzklāšanai.

Profesionālas smilšu strūklas iekārtas ļauj ērti regulēt strūklošanas laukumu, distanci un spiedienu. Tās ir aprīkotas ar avārijas apstādināšanas vārstu un citiem drošības elementiem. Iespēja regulēt strūklošanas intensitāti ļauj droši strādāt ar daudzveidīgām virsmām, kurām ir atšķirīga noturība pret mehānisku iedarbību. Smilšu strūklas iekārtas ļauj veikt strūklošanu gan sauso, gan slapjo smilšu tehnikā.

Saviem klientiem SIA "Indutek LV" piedāvā smilšu strūklas iekārtas profesionālu un augstas kvalitātes darbu veikšanai. Iekārtu komplektācijā ietilpst arī aizsargcimdi, aizsargmaskas un citi piederumi. Tāpat pie "Indutek LV" var iegādāties strūklošanas iekārtas, kas piemērotas darbam ar cita veida abrazīviem – metāliskajiem (tērauda vai metāla skrotis u. c.), stikla un alumīnija oksīda.

Lasiet vairāk: www.indutek.lv

Pulvera krāsošanas iekārtas

pulvera_krasosanas_iekartas_indutek_lv_sia

Viens no labākajiem veidiem, kā iegūt augstvērtīgu industriālo krāsojumu, ir pulvera krāsošana. Tam nepieciešamas kvalitatīvas pulvera krāsošanas iekārtas, kuras nodrošinās teicamu rezultātu. Šajā krāsošanas metodē tiek izmantotas pulverveida sausās krāsas, kuras pēc uzklāšanas tiek žāvētas īpašā viedā. Tā tiek iegūts biezs, vienmērīgs krāsas klājums ar izcilu saķeri.

Izmantojot labas pulvera krāsošanas iekārtas, krāsa tiks uzklāta kvalitatīvi, un tā ilgāk būs noturīga pret negatīvu vides ietekmi – krasām temperatūras svārstībām, mitrumu, nokrišņiem, saules un vēja iedarbību un citiem faktoriem. Pulvera krāsošanas iekārtas nodrošina krāsojumu, kas būs izturīgs pret ekstremāli augstām un zemām temperatūrām, ķīmisku un mehānisku iedarbību. Tam būs ievērojama noturība pret lieci, stiepi un berzi.

SIA "Indutek LV" pulvera krāsošanas iekārtas apvieno labu dizainu ar funkcionalitāti. Tās ir ērtas dažādu krāsošanas darbu veikšanai un garantē izcilu krāsas klājuma kvalitāti. Pārdomāti izstrādātie iekārtu kontroles moduļi ļauj strādāt uz daudzveidīgām virsmām, ar dažādiem objektiem un sasniegt nemainīgi labus rezultātus. Tās ir pulvera krāsošanas iekārtas, kuras novērtēs profesionāli lietotāji un viņu klienti.

Lasiet vairāk: www.indutek.lv