Loģistikas uzņēmuma "DFDS Logistics Baltic" apgrozījums pērn pieaudzis par 10,6%

Rīga, 1.jūl., LETA. Loģistikas uzņēmums SIA "DFDS Logistics Baltic" apgrozījums pērn bija 18,053 miljoni eiro, kas ir par 10,6% vairāk nekā gadu iepriekš, un peļņa bija 598 690, kas ir samazinājums par 15,6%, liecina "Firmas.lv" informācija.

Finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma saimnieciskā darbība pērn bija veiksmīga, par ko liecina gūtā peļņa. Peļņas samazinājums skaidrots ar to, ka tika noslēgts darījums par biznesa daļas pārdošanu mātesuzņēmumam "DFDS Logistics Karlshamn". Savukārt apgrozījums palielinājās pakalpojumu pieprasījuma dēļ. Ražošanas izmaksas palielinājās par 14%.

Uzņēmuma vadība uzskata, ka finansiālais stāvoklis ir stabils, ko apliecina pēdējo trīs gadu peļņas rādītāji.

Vadības ziņojumā skaidrots, ka "DFDS Logistics Baltic" 2018.gadā ir noturējusi savus lielākos klientus un palielinājusi sniegto pakalpojumu apjomus. Tāpat norādīts, ka ir palielinājies apjoms celtniecības materiālu pārvadāšanā uz Zviedriju un Baltijas valstīm.

Šogad uzņēmuma vadība koncentrēsies un klientu lojalitātes veicināšanu un paredz sniedzamo pakalpojumu rentabilitātes pieaugumu.

"DFDS Logistics Baltic" 2017.gadā strādāja ar 16,326 miljonu eiro apgrozījumu un tās peļņa bija 708 967 eiro.

"DFDS Logistics Baltic" pamatdarbības veids ir ekspedīcijas pakalpojumu sniegšana. Galvenokārt ekspedīcijas pakalpojumi saistīti ar kravas auto un dzelzceļa transportu. Pakalpojumi tiek sniegt Eiropas Savienības dalībvalstu, Norvēģijas, Baltkrievijas un Krievijas uzņēmumiem.

Uzņēmums dibināts 2002.gadā un tas pieder Zviedrijā reģistrētam uzņēmumam "DFDS Logistics Karlshamn".