Konditorejas izstrādājumu ražotāja "Cannelle Bakery" apgrozījums pērn saglabājies iepriekšējā gada līmenī

Rīga, 20.jūn, LETA. Maizes un konditorejas ražošanas un tirdzniecības uzņēmums "Cannelle Bakery" pagājušajā gadā strādāja ar 3,299 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir apmēram iepriekšējā gada līmenī, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 79,6% - līdz 226 300 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmums aizvadītajā gadā intensīvi strādāja pie eksporta tirgu apguves. 2018.gadā kompānija piedalījās četrās starptautiskās izstādēs dažādās pasaules valstīs, kā arī tirdzniecības misijās ASV un Zviedrijā un vairākos citos starptautiskos forumos.

"Cannelle Bakery" vadība arī uzsver, ka uzņēmuma eksporta apgrozījums 2018.gadā pieauga par 10,7% salīdzinājumā ar gadu iepriekš. Patlaban kompānija realizē produkciju 14 valstīs un tās nozīmīgākie tirgi ir Vācija, Igaunija un Lielbritānija, atzīmēts vadības ziņojumā.

Pērn kompānija pilnveidoja operatīvās pārvaldības sistēmu un turpināja darbu pie "Cannelle Bakery" zīmola atpazīstamības palielināšanas. Pagājušajā gadā tirgū kompānija ieviesa vairākus inovatīvus produktus.

2019.gadā kompānijas vadība plāno uzņēmuma apgrozījuma kāpumu gan Latvijā, gan ārvalstu tirgos.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Cannelle Bakery" 2017.gadā strādāja ar 3,309 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 26% vairāk nekā 2016..gadā, kā arī kompānija guva peļņu 126 027 eiro apmērā, pretstatā zaudējumiem 2016.gadā.

Kompānija "Cannelle Bakery" reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 72 566 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir "Maiznīca Kursa".