Mēbeļu ražotāja "Bolderāja serviss" apgrozījums pērn pieauga par 13,8%; peļņa gandrīz dubultojās

Rīga, 10.maijs, LETA. Mēbeļu ražotājs SIA "Bolderāja serviss" pagājušajā gadā strādāja ar 7,617 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa gandrīz dubultojās un sasniedza 662 833 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pērn "Bolderāja serviss" turpināja optimizēt ražošanas procesus un atjaunot sortimentu, kā arī īstenoja plānoto tehnoloģisko iekārtu nomaiņas projektu.

Tāpat kompānijas vadība informē, ka pagājušajā gadā "Bolderāja serviss" turpmākās darbības optimizēšanai un procesu sakārtošanai paralēli notika grāmatvedības un resursu plānošanas (ERP) programmas pielāgošana to darbības specifikai, savstarpēji integrējot ar citiem uzņēmumā izmantotajiem programmu risinājumiem.

2019.gadā kompānija plāno apgūt un pilnveidot ERP sistēmas sniegtās iespējas, kā arī palielināt konkurētspēju Latvijā un eksporta tirgos, uzlabojot ražošanas, loģistikas un tirdzniecības darba kvalitāti. Tāpat "Bolderāja serviss" plāno ieviest inovatīvas un dabai draudzīgas tehnoloģijas, kā arī diversificēt pārdošanas tirgus.

"Bolderāja serviss" 2017.gadā strādāja ar 6,693 miljonu eiro apgrozījumu un 341 152 eiro peļņu.

"Bolderāja serviss" ir dibināts 1993.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 74 550 eiro. "Bolderāja serviss" lielākais īpašnieks ar 64,76% kapitāldaļu ir Kristaps Purs, savukārt Jurim Čakstiņam pieder 24,76%, Janīnai Mitrofanovai - 8,57%, bet Andrim Stašulānam - 1,9% kapitāldaļu.