Lauksaimniecības tehnikas tirgotāja "Valtek" apgrozījums pērn pieauga par 36,8%

Rīga, 9.maijs, LETA. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecības uzņēmums SIA "Valtek" pagājušajā gadā strādāja ar 22,106 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 36,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 2,9 reizes - līdz 507 007 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka kompānijas ieņēmumi pērn salīdzinājumā ar gadu iepriekš palielinājās saistībā ar lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu pārdošanas apmēru palielināšanos.

Turpmāk kompānija plāno strādāt pie tā, lai paplašinātu savas produkcijas un sniegto pakalpojumu tirgus apmēru. "Valtek" šogad plāno paaugstināt uzņēmuma darbības efektivitāti, koncentrēties uz klientiem piedāvātajiem pakalpojumiem, sistemātiski uzlabojot pakalpojumu kvalitāti un pieejamību.

Tāpat kompānija plāno koncentrēties uz produktu un izplatīšanas veidu attīstību, pielāgojot to dažādiem klientu segmentiem un vajadzībām. Iecerēts arī koncentrēties uz darbinieku apmācības programmām.

2017.gadā "Valtek" strādāja ar 16,159 miljonu eiro apgrozījumu un 175 456 eiro peļņu.

"Valtek" dibināts 2003.gadā un tā pamatkapitāls ir 1 120 930 eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder Arnim Kaminskim un Jurim Narubinam.