FKTK izsniegusi kompānijai "SG Capital Partners AIFP" alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldnieka licenci

Rīga, 9.maijs, LETA. Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome izsniegusi alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldnieka licenci SIA "SG Capital Partners AIFP", aģentūrai LETA pavēstīja komisijas Komunikācijas daļas vadītāja Ieva Upleja.

Viņa norādīja, ka "SG Capital Partners AIFP" kopš 2016.gada 16.novembra bija reģistrēta kā alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldnieks, attiecīgi, tagad saņemot licenci, ir anulēta "SG Capital Partners AIFP" kā alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldnieka reģistrācija.

"SG Capital Partners AIFP" atļauts arī pārvaldīt komerciālā nekustamā īpašuma ieguldījumu stratēģijas alternatīvo ieguldījumu fondus, kā arī tās pārvaldībā ir slēgtais alternatīvo ieguldījumu fonds KS "SG Capital Partners Fund 1".

2018.gadā "SG Capital Partners AIFP" apgrozījums bija 353 916 eiro, bet kompānijas peļņa bija 116 125 eiro. Vienlaikus pērn kompānija ārkārtas dividendēs izmaksāja 10 000 eiro.

Komercreģistrā "SG Capital Partners AIFP" iegrāmatota 2015.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 25 000 eiro. Kompānijas īpašnieki ir Harijs Švarcs (50%) un Pēteris Grieze (50%), liecina "Firmas.lv" informācija.