Degvielas mazumtirgotāja "Viada Baltija" apgrozījums pērn pieaudzis par 22,5%

Rīga, 2.maijs, LETA. Degvielas mazumtirgotāja "Viada Baltija" apgrozījums pagājušajā gadā bija 165,541 miljons eiro, kas ir par 22,5% vairāk nekā 2017.gadā, kā arī kompānija guva peļņu 262 284 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pērn uzņēmums paplašināja sadarbību ar SIA "Petrol Property" un SIA "AMIC Latvija", tādējādi "Viada Baltija" lietošanā esošo degvielas uzpildes staciju skaits sasniedza 70, tostarp astoņas bija automātiskās degvielas uzpildes stacijas, bet 62 - pilna servisa degvielas uzpildes stacijas, kas izvietotas Rīgā un Latvijas novados.

"Viada Baltija" pagājušajā gadā pabeidza jaunā zīmola ieviešanu, kā arī uzbūvēja jauna koncepta degvielas uzpildes staciju Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 135 un divas jaunas automazgātavas, modernizēja piekabju nomas servisu, izveidoja desmit jaunas gāzes uzpildes stacijas, rekonstruēja piecas degvielas uzpildes stacijas Rīgā un Rēzeknē, kā arī izveidoja jaunu klientu lojalitātes programmu.

Gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka pērn uzņēmums nodrošināja iespēju korporatīvajiem klientiem iegādāties degvielu arī Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Krievijā.

Šogad uzņēmums paredzējis paplašināt degvielas uzpildes staciju tīklu, uzbūvējot trīs jaunas degvielas uzpildes stacijas, trīs automazgātavas ar lava putu uzklāšanas sistēmu, atklāt trīs jaunā koncepta veikalus, kā arī izveidot lietotni lojalitātes programmas "Viada plus" dalībniekiem. Tāpat uzņēmums plāno nodrošināt iespēju korporatīvajiem klientiem iegādāties degvielu arī Baltkrievijā.

2017.gadā "Viada Baltija" apgrozījums bija 135,106 miljoni eiro, bet kompānijas zaudējumi bija 227 742 eiro.

Uzņēmums "Viada Baltija" reģistrēts 2015.gadā, un tā pamatkapitāls ir 535 500 eiro.