SIA "Vindecor" – žalūzijas, žalūziju detaļas

zaluzijas_zaluziju detalas_sia_vindecor

Žalūzijas

zaluzijas_zaluziju_detalas_sia_vindecor1

Arvien biežāk ne tikai birojos, bet arī dzīvojamās telpās logus rotā žalūzijas – praktiska un vienlaikus ļoti eleganta konstrukcija, kas ļauj pasargāt telpu no spilgtiem saules stariem un ziņkārīgiem acu skatieniem, kontrolēt apgaismojuma intensitāti un piešķirt telpai mājīgu un patīkamu noskaņu. Žalūzijas, ko daudzveidīgā klāstā piedāvā ražotājuzņēmums "Vindecor", ļauj ienest jebkurā telpā komfortu un piešķirt tai individualitāti un īpašu šarmu. Turklāt tās ir vienkāršas ekspluatācijā un neprasa sarežģītu kopšanu. "Vindecor" piedāvājumā pieejamas žalūzijas no augstas kvalitātes materiāliem – par pieejamām cenām un katrai gaumei. Pircēju izvēlei tiek piedāvātas horizontālas, vertikālas, plisse, romiešu un japāņu žalūzijas, kā arī stilīgas kasešu un auduma rullo žalūzijas – klasiskas, krāsainas, rakstainas vai pat ar 3D apdruku, kas rada ilūziju, ka aiz loga paveras burvīgs skats uz jūru, klusu meža upīti vai naksnīgu pilsētu. Tāpat "Vindecor" sortimentā pieejamas žalūzijas mansardam un speciālas aizsargžalūzijas uzstādīšanai loga ārpusē. Uzņēmumam "Vindecor" ir sava privātā žalūziju ražotne, tāpēc žalūzijas iespējams izgatavot arī pēc pasūtījuma – tādā izmērā, krāsās un dizainā, kā klients vēlas.

Lasiet vairāk: www.vindecor.lv

Dienas nakts žalūzijas

dienas_nakts_zaluzijas_sia_vindecor

Rullo dienas nakts žalūzijas, ko mēdz dēvēt arī par "zebra" rullo žalūzijām, ir lieliska alternatīva parastajām horizontālajām žalūzijām, turklāt tām ir papildu priekšrocība – pateicoties speciālam antistatiskam sastāvam, dienas nakts žalūzijas atvaira putekļus, padarot tās ļoti ērti un vienkārši kopjamas. SIA "Vindecor" piedāvājumā esošās dienas nakts žalūzijas izgatavotas no svītraina augstas kvalitātes dubultauduma. Pateicoties caurspīdīga un necaurspīdīga auduma kombinācijai, "Vindecor" dienas nakts žalūzijas ne tikai ļauj ērti regulēt gaismas intensitāti telpā, bet arī pilnībā paslēpties no saules gaismas, padarot telpu tumšu un radot mierīgu, relaksējošu noskaņu tajā. "Zebra" jeb dienas nakts žalūzijas var uzstādīt gan atsevišķās loga ailēs, gan visam logam kopumā. Izdarot savu izvēli par labu dienas nakts žalūzijām un noformējot pasūtījumu, "Vindecor" kā žalūziju ražotājs piedāvā bezmaksas izsaukumu žalūziju nomērīšanai, lai izgatavotu loga izmēriem atbilstošas žalūzijas, kas ideāli iederēsies telpas kopējā interjerā.

Lasiet vairāk: www.vindecor.lv

Žalūziju detaļas

zaluziju_detalas_sia_vindecor

Jebkurš mehānisms, tai skaitā arī žalūziju detaļas dažādu iemeslu dēļ var "iziet no ierindas". Iegādājoties žalūzijas salonā "Vindecor", par to nav jāraizējas. Ja radušās problēmas ar žalūzijām, piemēram, saplīsis mehānisms, kura dēļ žalūzijas nav iespējams nolaist lejā, rullējot tās augšup-lejup, žalūzijas mēdz iestrēgt, vai vienkārši ir nejauši saplīsusi žalūziju aukliņa, "Vindecor" sortimentā pieejamas jebkura veida žalūziju detaļas – gan aukliņas, gan žalūziju stiprinājumi, gan viss mehānisms, gan arīdzan žalūziju audums, lameles. Ja ir atbilstošas iemaņas, žalūziju detaļas var nomainīt patstāvīgi, bet, ja tādu nav, var droši vērsties pēc palīdzības pie SIA "Vindecor" meistariem, kas nodrošinās profesionālu un kvalitatīvu remontu īsā laikā.

Lasiet vairāk: www.vindecor.lv