AS "Grindeks" – uztura bagātinātāji zarnu mikrofloras līdzsvaram

Lactobex_No10_270x500

Vēdera problēmas

Vēdera problēmas bieži vien izraisa nepareizi ēšanas paradumi, nesabalansēta pārtika, kaitīgi ieradumi, stress, mazkustīgs dzīvesveids, ilgstoša medikamentu lietošana un citi faktori. Izplatītākās no tām ir vēdera pūšanās, vēdersāpes, aizcietējumi vai caureja, kuņģa dedzināšana, slikta dūša un vemšana – šādas vēdera problēmas, kā zināms, spēj radīt milzīgu diskomfortu un būtiski ietekmēt gan noskaņojumu, gan darba spējas, gan dzīves kvalitāti kopumā. Lai no tā izvairītos, svarīgi ievērot veselīgu dzīvesveidu, ikdienā uzņemot pietiekamu daudzumu organismam nepieciešamo uzturvielu, vitamīnu un mikroelementu, kā arī iekļaujot savas dzīves rutīnā vairāk fizisko aktivitāšu un stiprinot nervu sistēmu, jo daudzas saslimšanas, tostarp vēdera problēmas sākas galvā. Tāpat uzlabot kuņģa un zarnu trakta darbību var, papildus ikdienas pārtikai uzņemot uztura bagātinātājus, kas satur kuņģa un zarnu traktam labvēlīgās baktērijas. Starptautiskā farmācijas uzņēmuma AS "Grindex" produktu klāstā pieejami efektīvi dabīgi līdzekļi, kas palīdz līdzsvarot zarnu trakta mikrofloru un jau laikus novērst dažādas vēdera problēmas – "Lactobex" pieaugušajiem un bērniem no piecu gadu vecuma, "Lactobex Baby" ar B grupas vitamīniem bērniem no sešu mēnešu vecuma un "Lactobex Strong" ar C vitamīnu pieaugušajiem un bērniem no trīs gadu vecuma. Uztura bagātinātāji "Lactobex" ir piemēroti visai ģimenei, tie satur pienskābās jeb laktobaktērijas un bifidobaktērijas – tās pašas baktērijas, kas mīt cilvēka kuņģa un zarnu traktā. Izjūkot šo labo baktēriju līdzsvaram, zarnu mikroflorā sāk augt un vairoties nevēlamās baktērijas, kas var veicināt saslimšanu attīstību. Tāpēc pienskābās un bifidobaktērijas ir vērtīgi uzņemt papildus, tādējādi mazinot veselības problēmu rašanās risku. "Lactobex" lakto un bifidobaktēriju komplekss izceļas ar unikālu divkāršā apvalka sistēmu Duolac®, kas veicina baktēriju drošu nokļūšanu zarnu traktā un uzlabo to uzsūkšanās spēju, aizsargājot baktērijas no kuņģa skābes, žults sāļiem kuņģī un divpadsmitpirkstu zarnā.

Caurejas zāles

Caurejas zāles ir neizvietojams palīgs gadījumos, kad piemeklējusi diareja jeb caureja – viens no izplatītākajiem zarnu darbības traucējumu simptomiem. Tās galvenie izraisītāji ir baktērijas, kas visbiežāk tiek uzņemtas ar piesārņotu pārtiku, ūdeni vai, pienācīgi neievērojot higiēnu, kā arī vīrusi, tādi kā rotavīruss un norovīruss, retāk – parazīti. Kaut arī pārsvarā akūta caureja norit vieglā formā, tā tomēr būtiski ietekmē darbaspējas un dzīves kvalitāti, tāpēc to nevar atstāt bez ievērības. Akūtu caureju galvenokārt ārstē, uzņemot daudz šķidruma, izvairoties no pārtikas, kas stāvokli varētu pasliktināt, kā arī papildterapijas nolūkos lietojot caurejas zāles. AS "Grindex" ražotie uztura bagātinātāji "Lactobex", "Lactobex Baby" un "Lactobex Strong" visai ģimenei satur laktobaktēriju un bifidobaktēriju kompleksu jeb probiotikas un kalpo kā efektīvas caurejas zāles akūtas diarejas gadījumā. Caurejas zāles ir drošas un organismam nekaitīgas, jo satur dabīgas baktērijas, kas no dzimšanas mīt mūsu pašu organismā. "Lactobex" sastāvā esošās labās baktērijas atjauno zarnu mikrofloras līdzsvaru un palīdz ātrāk atveseļoties organismam, ko novājinājušas kaitīgās baktērijas.

Probiotiķi

Probiotiķi jeb probiotiskās baktērijas ir cilvēka organismam labvēlīgi un vērtīgi dzīvi mikroorganismi, kas nepieciešami imunitātes stiprināšanai un labas veselības uzturēšanai. Probiotiķi organismā veic daudz un dažādas funkcijas – nomāc nevēlamo mikroorganismu veidošanos, normalizē skābes līmeni zarnu traktā, kas ir īpaši svarīgi, lietojot antibiotikas, veicina organismam vitālo uzturvielu uzsūkšanos un vitamīnu sintēzi, kā arī kalpo kā profilaktisks līdzeklis pie daudzām kuņģa un zarnu trakta veselības problēmām. Diemžēl probiotiķi, kas sastopami piena un citu produktu sastāvā, nespēj ikdienā apgādāt organismu ar pietiekamu labvēlīgo baktēriju daudzumu, tāpēc tos nepieciešams uzņemt papildus, īpaši gadījumos, kad radušās akūtas vēdera problēmas. AS "Grindex" ražoto uztura bagātinātāju "Lactobex", "Lactobex Baby" un "Lactobex Strong" galvenā sastāvdaļa ir pienskābās jeb laktobaktērijas un bifidobaktērijas – dabīgi probiotiķi, kas labvēlīgi ietekmē gremošanas orgānu sistēmu un veselību kopumā. Viena "Lactobex" paciņa satur vairāk nekā vienu miljardu pienskābo un bifidobaktēriju, kas aizsargātas ar unikālu patentētu tehnoloģiju Duolac®. Šī tehnoloģija ievērojami uzlabo labo baktēriju nokļūšanu zarnu traktā un vienlaikus pasargā tās no apkārtējās vides negatīvās ietekmes un kuņģa skābes, tādējādi būtiski palielinot vērtīgo baktēriju efektivitāti.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU!