SIA "Fortuna Travel" – autobusu noma un ceļojumi, brīvdienu ceļojumi

SIA_Fortuna_Travel_autobusu_noma_un_celojumi_brivdienu_celojumi

Autobusu noma

Fortuna_Travel_SIA_Autobusu_noma

Mūsdienās autobusu noma ir aktuāls un pieprasīts pakalpojums, ko bieži vien  izmanto ceļošanai lielā, jautrā draugu kompānijā vai ģimenes locekļu un radu lokā. Tāpat autobusu noma ir ideāli piemērota darba izbraucieniem kolektīva saliedēšanai vai mācību ekskursijām, dodot iespēju skolēniem labāk apgūt mācību vielu un piedzīvot jaunus, interesantus iespaidus. Tūrisma uzņēmums "Fortuna Travel", kuras viena no galvenajām darbības nozarēm jau kopš 1994. gada ir autobusu noma, piedāvā izīrēt komfortablus tūrisma klases autobusus, sākot no 46 līdz pat 72 vietām. Visi autobusi ir aprīkoti ar kondicionieriem, labierīcībām, DVD atskaņotājiem un pat kafijas automātiem. Autobusu noma tiek piedāvāta ar profesionālu un pieredzējušu šoferi un ir pieejama gan izbraucieniem Latvijas teritorijā, gan arī tūrismam uz Eiropas un NVS valstīm (Krievija, Baltkrievija, Ukraina). Rezervēt autobusu var gan telefoniski, zvanot uz tālruni +371 29217413, gan rakstot e-pastu uz larisa@fortunatravel.lv vai arī aizpildot pieteikuma formu "Fortuna Travel" mājaslapā, sadaļā "Autobusu noma".

Lasiet vairāk: www.fortunatravel.lv

Ceļojumi

Fortuna_Travel_SIA_Celojumi

Lielisks veids, kā aizbēgt no savas ierastās ikdienas un vismaz uz laiku aizmirst par dažādiem dzīves sarežģījumiem, ir ceļojumi. Šāda veida brīvā laika pavadīšana ne tikai relaksē, bet arī paplašina redzesloku, ļauj sajust piedzīvojumu garšu un iemāca dzīvot konkrētajam mirklim. Izrauties no ikdienas rutīnas un izbaudīt brīnišķīgu un neaizmirstamu atpūtu palīdzēs tūrisma kompānija "Fortuna Travel", kas nozarē darbojas jau no 1994. gada. "Fortuna Travel" piedāvājumā ir izdevīgi ceļojumi uz dažādām tūristu iecienītām un brīnumskaistām valstīm, tādām kā Austrija, Baltkrievija, Čehija, Igaunija, Lietuva, Polija, Somija un Ungārija, un ceļojumu klāsts turpina paplašināties. Tāpat pieejami arī ceļojumi pa Latviju, kas būs lieliski piemēroti gan izglītojošām skolēnu ekskursijām, gan aizraujošām nedēļas nogalēm kopā ar draugiem vai ģimeni, gan arīdzan mierīgai atpūtai vienatnē. "Fortuna Travel" piedāvātie ceļojumi ietver izmitināšanu viesnīcā, brokastis un ekskursijas gida pavadībā.

Lasiet vairāk: www.fortunatravel.lv

Brīvdienu ceļojumi

Fortuna_Travel_SIA_Brivdienu_celojumi

Brīvdienu ceļojumi ir ideāls veids, kā dažādot savu atpūtu. Kāpēc gan nedoties nedēļas nogalē, piemēram, uz Baltkrieviju, kur gaida aizraujoša interaktīva ekskursija eko muzejā "Bišu pasaule" un iespēja nobaudīt gardas pankūkas ar medu un tēju, vai arī uz vienīgo Baltijā narcišu lauku, kas atrodas  Igaunijā, lai uzņemtu jaunas, pavasarīgas un košas bildes? "Fortuna Travel" piedāvājumā ir arī citi tikpat interesanti brīvdienu ceļojumi par pievilcīgu cenu, kuru ilgums ir, sākot no vienas dienas, to skaitā – arī iepirkšanās jeb "šopinga" tūres. Turklāt brīvdienu ceļojumi iekļauj sevī arī nakšņošanu komfortablā viesnīcā, garšīgas brokastis un arīdzan gida vadītas ekskursijas. Doties brīvdienu ceļojumā var kā vienatnē, tā jautrā draugu kompānijā, ar darba kolektīvu vai ģimeni. Tāpat "Fortuna Travel" piedāvājumā var atrast arī romantiskai atpūtai divatā piemērotus brīvdienu ceļojumus.

Lasiet vairāk: www.fortunatravel.lv