"Ekspress Ādaži" informācija par autobusu reisiem pieejama mobilajā lietotnē

Rīga, 11.apr., LETA. Pārvadātāja SIA "Ekspress Ādaži" izstrādājusi mobilo lietotni, kurā iespējams iegūt informāciju par tuvākajiem reisiem, kā arī sekot līdzi autobusa vai minibusa atrašanās vietai tiešsaistē, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmumā skaidroja, ka mobilās lietotnes izmantošanai ir nepieciešams interneta pieslēgums vai piekļuve bezvadu internetam. Lietotne "Android" viedtālruņiem, planšetēm u.c. viedierīcēm ir pieejama "Google Play" veikalā, savukārt "iOS" telefonu īpašnieki maršrutu un kustības sarakstu apskatīšanai var izmantot vietni "marsruti.lv/adazi", kas ir alternatīva šai lietotnei.

Lietotnei ļaus saglabāt grāmatzīmēs populārākos maršrutus, kā arī norādīta konkrētā reisa transportlīdzekļa ietilpība.

Neatkarīgi no atrašanās vietas, tiešsaistē varēs apskatīt, kurā vietā patlaban atrodas konkrētais autobuss vai minibuss, un pēc cik minūtēm tas ieradīsies konkrētajā pieturvietā.

Tuvākajā nākotnē "Ekspress Ādaži" mobilajā lietotnē varēs redzēt autobusus un minibusus ar zemo grīdu, lai informētu cilvēkus ar invaliditāti un vecākus ar bērnu ratiņiem.

Kompānija "Ekspress-Ādaži" reģistrēta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 3402 eiro, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2017.gadā bija 1,812 miljoni eiro, un peļņa - 8130 eiro. "Ekspress-Ādaži" pieder SIA "B-Bus".

"Ekspress Ādaži" vietējas nozīmes reģionālos pasažieru pārvadājumus nodrošina deviņos maršrutos.