Viesnīcas "Opera Hotel & SPA" pārvaldītājas "Hotel Bellevue" apgrozījums pērn pieauga par 6,8%

Rīga, 18.marts, LETA. Viesnīcas "Opera Hotel & SPA" pārvaldītājas SIA "Hotel Bellevue" apgrozījums pērn bija 2,136 miljoni eiro, kas ir par 6,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga vairākas reizes - līdz 127 746 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmuma vadība īstenojusi virkni darbību ārpus Latvijas robežām, lai palielinātu viesnīcas atpazīstamību, reitingu un sekmētu klientu skaita pieaugumu.

Pēc uzņēmuma vadības paustā, aizvadītais gads uzņēmumam bija liels izaicinājums, jo tika atvērta virkne jaunu viesnīcu un pieauga konkurence dzīvokļu īres segmentā.

Atbilstoši ziņojumam, pērn viesnīcas viesu vidū lielākais tūristu īpatsvars bija no Lielbritānijas, Vācijas un Norvēģijas.

Uzņēmuma peļņa 127 746 eiro apmērā ir gūta, ņemot vērā tendenci pieaug ienākošajam tūrismam, kā arī pateicoties uzņēmuma vadības uzņemtajai stratēģijai un veiktajai optimizācijai.

Uzņēmuma vadība norāda, ka šogad plānots aktīvi meklēt jaunus klientus tūrisma un korporatīvajā segmentā, vienlaicīgi strādājot ar esošajiem klientiem, palielinot uzņēmuma sniegtā pakalpojuma pievienoto vērtību, veidojot klientiem pievilcīgākus piedāvājumus un SPA paketes.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2017.gadā Hotel Bellevue" strādāja ar 1,999 miljonu eiro apgrozījumu un 66 322 eiro peļņu.

SIA "Hotel Bellevue" dibināta 2010.gadā un tās pamatkapitāls ir 2840 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir SIA "Marno J", kas pieder Jeļenai Sagateljanai (95,68%) un Armēnijā reģistrētam uzņēmumam "Marnoe Elite Real Estate, LLC" (4,32%).